Vera Miron de la Survivor România, adevărul despre Războinici după eliminare!

vera miron declaratii
Vera Miron a părăsit competiția Survivor România și acum vorbește despre experiența trăită

Vera Miron a plecat de la Survivor România după ce a fost nominalizată de Albert Oprea. Războinica povestește acum despre colegii din Republica Dominicană.

Vera Miron a părăsit competiția Survivor România în urma nominalizării făcute de Albert Oprea. Cu toate că Războinica și-ar fi dorit să continue, soarta nu a fost de acord. După revenirea din Republica Dominicană, frumoasa brunetă face declarații despre foștii colegi.

Vera Miron de la Survivor România, adevărul despre Războinici după eliminare!

Vera Miron de la Survivor România a lăsat câteva impresii despre Republica Dominicană, dar și despre foștii colegi, imediat cum s-a întors în țară.

Frumoasa brunetă și-ar dori ca Marius Crăciun să câștige competiția, iar din partea Faimoșilor, trofeul să fie ridicat de Zanni.

Cât despre restul colegilor, Vera Miron și-a spus părerea despre fiecare în parte, fără a încerca să treacă peste momentele mai puțin plăcute din competiție.

Citeste si: Jador și Roxana Ghiță, întâlnire incendiară după eliminarea de la Survivor România: "Mi-a plăcut că era bună la..."

vera miron declaratii razboinici
Vera Miron spune că Maria Chițu era întotdeauna geloasă pe băieții care vorbeau cu ea[Sursa foto: Instagram Vera Miron]

Albert: Nu e un om corect față de echipă

Mellina: O iubesc, abia astept să o văd, e un om deosebit, o fată minunată.

Maria Hîngu: Nu am cunoscut-o, o să o cunosc după emisiune

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Roxana Ghiță: Nu pot să îmi dau cu părerea despre ea

Marius: Un super tip, m-am înțeles foarte bine cu el, sper să câștige, sper să vină acasă cu trofeul. Din echipa mea e cel mai bun, de la Faimoși Zanni e cel mai bun

Citeste si: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jador la Survivor România 2021?

Starlin: Mi-am făcut un frate în competiție

Sorin: A fost si un om bun si un om rău cu mine pentru că mă cam lua de urechi pe traseu, dar sper să ne revedem cu bine acasă

Andrei: E un om minunat

Maria Chițu: Fără nume

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

vera miron razboinici
Vera Miron își dorește să țină legătură cu Sindy după ce Războinica se va întoarce de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Vera Miron]

Sindy: E preferata mea, sper să fie bine. Are niste probleme cu genunchiul...

Cât despre Maria Chițu, Vera Miron a dezvăluit că era geloasă și deseori mergea în pădure pentru a plânge, din cauza faptului că nu se înțelegea cu colegii.

„Maria mi se pare puțin frustrata. Ea mergea în junglă și plângea. Plângea pentru că nu știa să se integreze.

Nu știa să vorbească cu echipa. Maria era geloasă că toată lumea se înțelegea bine cu mine. Ea se bucura atunci când pierdeam punct sau când nu puteam să intru pe traseu.
Tot ce am de zis despre ea este că era puțin geloasă pe mine, puțin mai mult. Ea a avut o problemă cu Marius și cu Andrei.

Era geloasă pentru că Andrei și Marius vorbeau cu mine, iar ea îl simpatiza foarte mult pe Marius, mereu spunea „vai, ce drăguț e Marius!”.  Din

echipa Războinicilor nu o suportă nimeni pe Maria, în afară de Albert. Eu, de când am intrat, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Sindy e un om extraordinar, abia aștept să vină acasă, să stăm împreună”, a declarat Vera Miron.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jador la Survivor România 2021?

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Ana-Maria Barnoschi merge la Survivor România? "Eu îi văd în finală pe..." Exclusiv!

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies