Comanda o cuvertura de pat de lux pentru un somn… regal!

Comanda o cuvertura de pat de lux pentru un somn… regal!
Comanda o cuvertura de pat de lux pentru un somn… regal!

Asternuturile din dormitor sunt esentiale pentru a avea un somn odihnitor, indiferent de anotimp.

Posibilitatea de a putea folosi si o cuvertura pat atunci cand este prea frig, este o modalitate excelenta in perioada de tranzitie dintre anotimpuri. Totodata, ofera un finisaj spectaculos dormitorului, completand designul cu stil si rafinament.

 

Cum alegi cuvertura potrivita?

Daca esti in cautarea unui accesoriu de pat care sa confere camerei un aspect luxos, alege o cuvertura care sa acopere intregul pat si sa drapeze frumos pe langa acesta.

 

O vei gasi in magazinul online patulmeu.ro in seturi cu doua fete de perna, special conceputa pentru paturile duble. Aceasta este suficient de mare pentru a acoperi lungimea si latimea patului si a oferi si surplusul necesar drapajului care confera un aspect elegant.

 

Cuvertura de pat de lux poate fi confectionata din catifea, satin sau bumbac si matase.

Cand o alegi, ar trebui sa tii cont de greutatea si grosimea tesaturii, dar si de culoarea si designul camerei.

 

Cuvertura din satin

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Se poate gasi in dimensiunile 250 x 250 cm, in seturi cu doua fete de perne si in culori variate.

Este placuta la atingere, moale si usoara si va fi extrem de utila in perioada de trecere dintre anotimpuri, cand poate oferi confort termic suplimentar, fara a ingreuna stratul cu care te acoperi.

 

Dimensiunile impresionante o fac potrivita pentru un pat King Size si asigura un drapaj elegant si luxos. De asemenea, culorile neutre in care este disponibila o recomanda ca fiind potrivita pentru orice design.

 

Cuvertura din bumbac si matase

Este disponibila in dimensiunile 230 x 250 cm, in seturi de trei piese si se poate folosi in orice anotimp. Materialul contine 50% bumbac si 50% matase, este placut la atingere, usor, respirabil si racoros.

 

Este o cuvertura cu broderie eleganta, care va adauga dormitorului un plus de caldura si rafinament.

Nu se decoloreaza si nici nu intra la spalat si se intretine usor.

 

Cuvertura matlasata

Uneori, un strat superior subtire este tot ce ai nevoie pentru confortul termic, mai ales daca nu iti place sa te simti impovarat in timpul somnului. Cuvertura de pat matlasata, din bumbac, satin sau catifea, are un design spectaculos si se poate gasi in culori si nuante moderne si elegante.

Este un asternul respirabil care previne supraincalzirea in timpul somnului.

 

Cuvertura din catifea

Cand vine vorba despre opulenta si lux in dormitor, nu poti trece cu vederea cuvertura de pat din catifea! Se poate achizitiona in dimensiunile 230 x 250 cm, in combinatii de culori variate si atractive.

 

Designul si estetica boema creeaza un spatiu armonios si relaxant in care te vei simti ca un rege! Este genul de cuvertura simpla si, totodata, sofisticata, care adauga confort vietii si confera un aspect

extrem de elegant oricarui dormitor. Totodata, este un strat superior ideal pentru perioada de iarna, cand poate spori confortul termic.

Asigura-ti un somn regal si adu un plus de eleganta si rafinament in dormitor, achizitionand o cuvertura de pat de lux! Te vei bucura de calitate si confort in intimitatea caminului tau!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies