Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat? Cum au fost surprinși

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a rupt logodna cu Alex Rodriguez

La 17 ani după ce și-au spus adio, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzii.

La mai bine de două săptămâni după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez oferă surpriza anului în showbiz! Frumoasa vedetă a fost văzută cu nimeni altul decât Ben Affleck, fostul său logodnic.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se pregăteau de nuntă anul acesta, după o logodnă de doi ani, însă cei doi au făcut o declarație comună, în care au anunțat că vor rămâne prieteni buni și că nu vor mai fi împreună.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp, Ileana, a născut: „Zbieram încontinuu că nu mai pot”

Surprizele din partea celebrei artiste nu se opresc aici, căci Jennifer Lopez a fost văzută din ce în ce mai des alături de Ben Affleck. Paparazzii l-au fotografiat pe Ben Affleck ieșind din mașina lui Jennifer Lopez, așa că zvonurile unei posibile împăcări nu au întârziat să apară.

Citeste si: Alex Rodriguez încearcă să salveze relația cu Jennifer Lopez: „Nu. Nu sunt singur”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a fost logodită cu Ben Affleck[Sursa foto: Hepta]

Presa de peste Ocean scrie că cei doi au petrecut timp împreună în Los Angeles, Ben Affleck fiind cel care s-ar duce la una dintre casele cântăreței.

De câteva luni, Ben Affleck este bărbat singur, după ce s-a despărțit de Ana de Parmas.

„Cei de la pază îl ia dintr-o locație apropiat și îl aduc înapoi după câteva ore petrecute acasă la ea”, a spus o sursă pentru Page Six.

Mai mult decât atât, se spune că Ben ar fi fost în vizită la Jennifer Lopez de cel puțin trei ori, după ce aceasta s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru pelicula „Shotgun Weddings”.

Jennifer Lopez s-a depărțit de Alex Rodriguez

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună din iulie 2002 până în ianuarie 2004 și, chiat cu patru zile înainte de a face nunta, cei doi au anunțat că se despart. După acest episod, Jennifer s-a căsătorit cu Marc Anthony, iar Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Garner, alături de care are trei copii. Aceștia s-au despărțit în anul 2015 și au divorțat în 2018.

La finalul lunii martie, Jennifer Lopez a rupt logodna cu Alex Rodriguez.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies