Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire emoționantă de Paște

pepe si raluca pastrama intalnire emotionanta
Pepe și Raluca Pastramă s-au revăzut de Paște pentru a petrece timp de calitate alături de familie

Pepe și Raluca Pastramă au luat decizia de a se reuni de Paște, de dragul fiicelor lor. Cum au petrecut cei doi?

Deși au luat decizia de a divorța și a merge pe drumuri separate ale vieții, Pepe și Raluca Pastramă se reunesc de fiecare dată când apare un eveniment important. Așa a fost cazul și acum, când cei doi s-au așezat la masă pentru a petrece timp de calitate alături de cele două fiice, Maria și Rosa, cu ocazia sărbătorii Paștelui.

Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire emoționantă de Paște

Pepe și Raluca Pastramă s-au reunit prima oară după divorț atunci când au sărbătorit ziua de naștere a Rosei, iar acum a venit timpul să se așeze din nou împreună, asta pentru a ciocni ouă de Paște.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare momente importante alături de fetițele lor, iar fanii le-au trimis mesaje emoționante cu ocazia Învierii Domnului.

Citeste si: Fosta soție a lui Pepe este din nou îndrăgostită?! Ce a postat Raluca Pascu pe rețelele de socializare?

raluca pastrama si pepe relatie copii
Pepe și Raluca Pastramă au decis că trebuie să aibă o relație frumoasă de dragul fiicelor lor[Sursa foto: Instagram Raluca Pastrama]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În ceea ce privește cadourile, Iepurașul de Paște a avut o misiune extrem de dificilă, având în vedere că cele două fetițe au tot ce și-ar putea dori un copil, însă a reușit să le surprindă și anul acesta.

“Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va

fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit.

Citeste si: Pepe, de nerecunoscut după divorț. Artistul a recunoscut cum a fost înșelat!

Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus.

Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare. mi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză. Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!”, a declarat Pepe.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

raluca pastrama si pepe
Raluca Pastramă s-a fotografiat alături de fiicele sale pe când ciocnea ouă de Paște[Sursa foto: Instagram Raluca Pastrama]

După divorț, Pepe și Raluca Pastramă  au încercat să rămână într-o relație frumoasă, de dragul celor două fetițe, însă nu este exclus ca ei să-și găsească alți parteneri în curând, după cum au declarat cei doi.

”Dacă încă mai aștepți pe cineva să își schimbe viața, să te iubească și să îți redea încrederea în tine, uită-te în oglindă. Doar tu poți face asta.

Și de îndată ce o iei pe drumul vindecării, apar și alți oameni care să te ajute să îți desărvârșești lucrarea”, a spus Raluca Pastramă.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Detalii șocante despre Cristian Comănici la Puterea Dragostei! "Patru femei cu Comanici în pat!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies