Alex Rodriguez, mult mai slab după despărțirea de Jennifer Lopez: „Dieta cauzată de despărţire..."

Alex Rodriguez, mult mai slab după despărțirea de Jennifer Lopez: „Dieta cauzată de despărţire...
Alex Rodriguez, mult mai slab după despărțirea de Jennifer Lopez: „Dieta cauzată de despărţire..."

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit, iar fanii au observat imediat o schimbare radicală în cazul fostului mare sportiv, căci a slăbit foarte mult.

Despărțirea de Jennifer Lopez se pare că nu i-a priit lui Alex Rodriguez, căci fanii au observat imediat o schimbare majoră în ceea ce privește look-ul fostului mare sportiv. Acesta a slăbit considerabil, iar apropiaţii lui sunt deja îngrijoraţi.

Alex Rodriguez, mult mai slab după despărțirea de Jennifer Lopez

Alex Rodriguez și-a uimit fanii de pretutindeni atunci când a postat pe contul personal de Instagram două fotografii în care apare foarte schimbat după despărțirea de Jennifer Lopez.

Una dintre fotografii îl înfățișează pe fostul iubit al artistei în decembrie 2020, pe vremea când încă se iubea cu aceasta, iar cealaltă poză îl arată pe sportiv în aprilie 2021, vizibil schimbat și mult mai slab.

Citeste si: Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărțit oficial! "Ne-am dat seama că..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

alex rodriguez slab
Alex Rodriguez și-a uimit fanii cu cea mai nouă apariție de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Alex Rodriguez]

Internauții au observat imediat marea schimbare și au dorit să scrie câteva comentarii legate de aceasta, semn că lui Alex Rodriguez îi mergea mult mai bine pe vremea când se iubea cu Jennifer Lopez.

Citeste si: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că vor rămâne împreună! „Încercăm să rezolvăm lucrurile...”

„Nimic nu se compară cu dieta cauzată de despărțire”/ Motivație.

Arăți bine, frate./ Arăți uimitor/ Asta înseamnă „sunt din nou singur”/ Fiind cu regina Jennifer Lopez ți-a dat cea mai bună formă. V-am iubit împreună😢”, i-au spus fanii lui Alex Rodriguez.

alex rodriguez despartire
fanii au observat o schimbare drastică la Alex Rodriguez după despărțirea de Jennifer Lopez[Sursa foto: Instagram Alex Rodriguez]

După ce și-au anunțat despărțirea, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au declarat că le este mult mai bine ca prieteni și nu ca iubiți.

„Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa.

Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Vrem să ne fie bine, și nouă, și copiilor noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl avem este că mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte amabile și sprijin”, au spus Alex Rodriguez și Jennifer Lopez. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sindy părăsește Survivor România 2021: "Sunt bucuroasă că am reușit"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies