Ioana și Ilie Năstase au petrecut Paștele împreună, dar divorțează?? "Mă comport normal"

ioana si ilie nastase divort
Ioana și Ilie Năstase au petrecut Paștele împreună dar tot își doresc să divorțeze

Ioana și Ilie Năstase au petrecut Paștele alături de familie și prieteni, însă divorțul se apropie cu pași rapizi. Ce decizie vor lua cei doi?

Chiar dacă Ioana și Ilie Năstase au dorit să lase deoparte certurile și să petreacă sărbătorile pascale alături de prieteni și familie, primul termen al divorțului a bătut la ușă, iar cei doi trebuie să ia o decizie asupra căsniciei lor.

Ioana și Ilie Năstase au petrecut Paștele împreună, dar vor divorța?

Ioana și Ilie Năstase au decis să petreacă Paștele împreună, chiar dacă au luat decizia de a divorța în urma certurilor pe care le-au avut.

După o lungă perioadă, frumoasa brunetă a declarat că sportivul s-a schimbat și nu știe exact ce decizie să ia, având în vedere că primele acte pentru divorț au ajuns la ușa ei.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana sunt, din nou, apropiaţi! "Îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

ioana nastase declaratii
Ioana Năstase nu știe dacă mai dorește divorțul de Ilie Năstase[Sursa foto: Facebook Ioana Nastase]

”Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a declarat Ioana Năstase.

Citeste si: Ilie Năstase nu vrea să renunțe la Ioana Simion „Stați liniștiți, că nu divorțez!”

Ioana Năstase  mărturisește că Ilie Năstase a fost extrem de bucuros pentru faptul că masa de Paște a fost înconjurată de familie și prieteni.

ioana si ilie nastase au petrecut pastele impreuna
Ioana și Ilie Năstase s-au simțit ca o familie fericită[Sursa foto: Facebook Simion Florian]

”Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani.

Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte.

Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat.

Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a mărturisit Ioana Năstase.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies