DESCOPERĂ: De ce să alegi vopseaua de păr fără amoniac. Ce beneficii are și de ce să o folosești

De ce să alegi vopseaua de păr fără amoniac
De ce să alegi vopseaua de păr fără amoniac

Iată de ce este bine să alegi o vopsea de păr fără amoniac și ce beneficii prezintă un astfel de produs!

Amoniacul este un element extrem de important în ceea ce privește vopseaua de păr. Este un compus chimic dur și poate provoca efecte secundare asupra scalpului.

Amoniacul „fură” din proteinele existente în firul de păr și duce la deteriorarea sa. Această substanță determină creșterea PH-lui printr-un proces chimic dur, cuticulele rămânând deschise, fapt care provoacă pierderea proteinelor.

Efectele secundare provocate de vopseaua de păr cu amoniac se pot manifesta în cazul anumitor persoane, în funcție de sensibilitățile acestora.

În general, produsele care conțin amoniac au un miros înțepător, pe care multe persoane nu îl pot agrea. Acest element nociv poate provoca  albirea timpurie a părului, fiind dăunător pentru sinusuri, întrucât poate declanșa sinuzita.

Efectele amoniacului asupra organismului

Specialiștii americani afirmă că amoniacul poate fi cauza unor iritații ale ochilor, nasului și gâtului.

Această substanță poate provoca probleme respiratorii și dureri la nivelul pieptului. De asemenea, anumite persoane pot dezvolta edem pulmonar, arsuri sau sputa roz si spumoasă, acestea fiind motivele pentru care mulți se orientează către produse care nu conțin amoniac, deși nu sunt la fel de puternice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vopseaua de păr fără amoniac înlocuiește acest element cu substanțe chimice alcaline.

Cu toate acestea, produsele din comerț cu inscripția „fără amoniac” nu sunt la fel de eficiente, rezultatele fiind diferite.

Citeste si: Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 trucuri care nu dau greș niciodată

Cea mai buna vopsea de par fara amoniac

Cinci motive pentru care să alegi vopseaua de păr fără amoniac

Vopseaua de păr fără amoniac nu afectează firul de păr

Vopseaua de păr fără amoniac conține ingrediente care nu afectează firul de păr. Este varianta ideală pentru persoanele cu scalpul sensibil și vulnerabil din cauza proceselor de vopsire și de coafare din trecut. Se recomandă ca stilistul să facă un test alergologic cutanat înainte de a începe vopsitul propriu-zis, pentru a fi sigur că persoana respectivă nu are o sensibilitate la o anumită substanță.

Vopseaua de păr fără amoniac oferă protecție și strălucire

Ingredientele benefice din conținutul vopselei de păr fără amoniac vă dau garanția unui păr mai sănătos, moale și fin la atingere. Această vopsea conține uleiuri nutritive care mențin firul de păr hidratat și astfel culoarea va rămâne vie pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, veți spune „adio” părului uscat.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

De ce să alegi vopseaua de păr fără amoniac

Citeste si: Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

Vopseaua de păr fără amoniac acoperă firele albe

Vopseaua de păr fără amoniac acoperă, în proporție de 100%, firele albe sau gri. De asemenea, puteți profita de ocazie pentru a vă transforma părul subțire, îmbătrânit, într-unul sănătos, prin îngroșarea firelor de păr.

Vopseaua de păr fără amoniac oferă un aspect natural

În prezent, doamnele își doresc să obțină un aspect cât mai natural la nivelul podoabei capilare. De aceea, sunt la mare căutare anul acesta nuanțele neutre ca brunetul și blondul cenușiu. Există o multitudine de nuanțe de vopsea fără amoniac ultra-naturale, asa că veți putea rămâne în pas cu moda fără să apelați la substanțe chimice dure.

Vopseaua de păr fără amoniac este inodoră

Una dintre cele mai mari probleme în ceea ce privește vopseaua de păr care conține amoniac este reprezentată de mirosul puternic pe care anumite produse îl emană. Astfel că, aveți un motiv în plus să optați pentru vopseaua de păr fără amoniac. Aceasta este inodoră, procesul de vopsire fiind astfel la alt nivel. Se recomandă în special persoanelor care au probleme cu respirația și pot avea probleme grave din cauza mirosului degajat de vopseaua cu amoniac.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să te vopsești ca Roxen

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies