Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe. Vezi ce poartă vedetele

Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe. Vezi ce poartă vedetele
Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe. Vezi ce poartă vedetele

Iată ce pantaloni nu trebuie să se regăsească în garderoba ta dacă ai câteva kilograme în plus.

Femeile plinuțe au tendința de a face cele mai multe greșeli în alegerea outfiturilor din dorința de a masca faptul că au câteva kilograme în plus. Adesea, acestea optează pentru haine largi, mergând pe ideea că vor fi cele mai potrivite pentru a nu lăsa la vedere imperfecțiunile. Este însă o mare greșeală.

În ultima perioadă, designerii au început să lanseze din ce în ce mai multe colecții pentru femeile plinuțe, fiind ispirați de formele lor.

De asemenea, au început să se organizeze și masterclass-uri pentru a le învăța pe doamnele cu forme cum să se îmbrace în fucție de silueta lor.

Chiar dacă ești slabă sau ai câteva kilograme în plus, pentru ați scoate în evidență atuurile, trebuie să știi ce piese vestimentare să alegi și cum să le mixezi.

Citeste si: Sfaturi vestimentare pentru femei plinuțe. Piese care le avantajează

Ce croială de pantaloni avantajează femeile plinuțe

Femeile plinuțe trebuie să știe că pantalonii evazaţi sunt cei mai potriviți pentru silueta lor. Chiar dacă vi se pot părea demodați, aceștia aparțin stilului vintage, care a revenit în tendințe anul acesta. Pantalonii evazați vor echilibra întreaga ținută, în cazul unei femei plinuțe și vor scoate la iveală proporțiile corecte.

Dacă mergeți la plimbare, la cumpărături sau la o masă cu prietenele și vreți să vă simțiți confortabil și să arătați bine în același timp, puteți alege blugii clasici, drepți, de culoare neagră sau puteți opta pentru un albastru închis, cu un decor minimalist. Dacă aveți câteva kilograme în plus, blugii drepți de culoare închisă sunt un „must” în garderobă, indiferent de sezon.

Citeste si: Ce trebuie sa manance cu adevarat femeile plinute pentru a slabi!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pantaloni pe care trebuie să îi eviți dacă ești plinuță

Blugii skinny

Blugii skinny sunt potriviți pentru femeile suple și doar pentru că sunt disponibili și în varianta XXL, nu înseamnă că avantajează doamnele plinuțe.

Cusătura acestor pantaloni are rolul de a evidenția orice imperfecţiune.  Blugii skinny  sunt extrem de mulați și acest lucru nu avantajează femeile care au kilograme în plus.

Zonele pe care vrei să le acoperi vor ieși în evidență, acesta fiind un dezavantaj în cazul în care ai forme pronunțate.

Pantalonii cropped

Pantalonii cropped nu trebuie să se regăsească în garderoba unei femei plinuțe. Dacă nu ești foarte înaltă și ai câteva kilograme în plus, această piesă vestimentară îţi va aduce şi mai mult volum, întrucât picioarele vor părea scurte și groase.

Chiar dacă sunt în trend de câțiva ani buni și pot fi extrem de utili, mai ales pe timp de vară, pantalonii cropped nu se potrivesc oricărui timp de siluetă.

Pantalonii cu model

Dacă eşti scundă şi ai câteva kilograme în plus, toată ţinuta ta va fi compromisă dacă alegi ca piesă centrală pantalonii confecţionaţi din ţesături cu model ,  chiar dacă este vorba de carouri, modele florale  sau imprimeu leopard.

Pantalonii în carouri nu vor face altceva decât să îţi evidenţieze volumul în zona picioarelor și să pună accent pe șolduri. Cu cât carourile vor fi mai mari, cu atât efectul va fi mai neplăcut pentru doamnele plinuțe.

Pantalonii albi

Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

Toată lumea știe faptul că albul mărește și scoate la iveală orice imperfecțiune. Astfel că, în cazul în care vă doriți să ascundeți faptul că aveți câteva kilograme în plus, trebuie să evitați pantalonii de cualore albă.

De asemenea, va trebui să renunțați și la rochiile tricotate sau prea scurte, cu volane. De asemenea, nu trebuie să vă achiziționați botine până la jumătatea gambei sau bluze cu mâneci bufante, întrucât vă vor aduce, vizual, și mai multe kilograme în plus.

Citeste si: Moda pentru femei plinuțe: recomandările stilistului

Ce pantaloni poartă vedetele plinuțe

Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe.
Kim Kardashian[Sursa foto: Instagram]
Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe.
Kim Kardashian[Sursa foto: Instagram]
Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe.
Mariah Carey[Sursa foto: Instagram]
Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe.
Beyonce[Sursa foto: Instagram]
Ce pantaloni avantajează femeile plinuțe.
Christina Aguilera[Sursa foto: Instagram]

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce superstiții are Raluca Bădulescu și ce nu poartă niciodată. “De fiecare dată când am purtat, s-au întâmplat situații”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Dolunay Soysert, Neslihan din serialul “Inima rebelă”, mărturisiri pline de sensibilitate: <Iubesc florile, râsul și mirosul bebelușilor>

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies