Cine este CLAUDIA IOSIF, iubita lui Dorian Popa

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa
Cine este CLAUDIA IOSIF, iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif este o brunetă focoasă care deține propriul brand de haine, având o relație de lungă durată cu artistul Dorian Popa.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este o tânără în vârstă de 38 de ani, căreia i se spune Babs.

Este vorba despre o brunetă focoasă, cu o siluetă de invidiat, care deține un brand de articole vestimentare sport, cel mai mare susținător și consultant al brunetei fiind chiar partenerul ei de viață.

Cei doi formează un cuplu de ani buni și de curând, s-au mutat într-o vilă de lux superbă, despre care Dorian spune că l-a costat o avere, într-o postare pe youtube:

 „ Este irelevant câți bani bagi, pentru că oricum la un moment dat le pierzi urma. Undeva pe la 250.00 de euro m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro, planul meu era undeva între 170.000-180.000 de euro, toată casa cu tot cu piscină, vă dați seama ce fabule aveam eu în cap.

Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum",  le-a povestit Dorian fanilor săi.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Citeste si: Cine este Babs, iubita lui Dorian Popa. Claudia Iosif are propria afacere și un corp de milioane

Claudia Iosif și Dorian Popa formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Claudia Iosif este o adevărată apariție, având un stil vestimentar la fel de excentric ca al partenerului ei, Dorian .  Este foarte apreciată în mediul online, fiind urmărită de peste 360.000 de internauți. Bruneta nu apare foarte des în public cu iubitul ei, dar îl susține în tot ceea ce face și este mândră de parcursul lui Dorian.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși sunt împreună de mulți ani, nu au copii, fapt care a determinat-o pe tânără să declare că se gândesc să înfieze unul:

„Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Am vorbit cu Dorian şi de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta”, a declarat tânăra.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Citeste si: Dorian Popa are cu ce să se mândrească! Iubita lui, Babs, arată incredibil. Recent aceasta și-a făcut o nouă intervenție estetică

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre… am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere.

Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel… Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama”, a declarat cântărețul pentru publicația  VIVA  în cadrul unui interviu mai vechi.

Dorian Popa a mărturisit, la rândul lui, că un alt motiv pentru care nu ia în considerare ideea de a avea un copil este consumul de suplimente nutritive, care nu îl fac apt în acest sens.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a mai dezvăluit artistul.

Citeste si: Imagini de senzaţie cu vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa! Aşa arată living-ul şi bucătăria!

Care este diferența de vârstă dintre Dorian Popa și iubita lui

Claudia Iosif a absolvit Academia de Studii Economice din București, iar Dorian este un cântăreț de succes și vlogger foarte iubit în mediul online, împărtășind cele mai importante evenimente din viața de zi cu zi cu fanii săi.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Deși Babs este mai mare decât iubitul ei cu cinci ani și jumătate, acest lucru nu a impiedicat-o să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de el, fiind poate cea mai stabilă relație din showbizul actual, un adevărat exemplu de longevitate.

Pentru cei doi îndrăgostiți, vârsta este doar un număr, iar tânăra arată chiar mai bine decât o puștoaică. Bruneta are mare grijă de aspectul său fizic și analizează atent orice ținută înainte să se lase fotografiată în ipostaze care îți taie răsuflarea.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este ADRIANA TRANDAFIR. „După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. "Sunt aceeaşi Alexandra: mereu în cău­tări, ni­ciodată pe deplin mulţumită, plină de între­bări şi frământări”

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies