Cel mai urât lucru pe care ți-l poate spune un bărbat, în funcție de zodia ta

Cel mai urât lucru pe care ți-l poate spune un bărbat, în funcție de zodia ta.
Cel mai urât lucru pe care ți-l poate spune un bărbat, în funcție de zodia ta.

Multi oameni nu constientizeaza puterea cuvintelor, cat si cum un lucru spus gresit poate rani foarte mult. Cuvintele nepotrivite ne pot afecta cu siguranta.

Cel mai urât lucru pe care ți-l poate spune un bărbat, în funcție de zodia ta. Multi oameni nu constientizeaza puterea cuvintelor, cat si cum un lucru spus gresit poate rani foarte mult. Cuvintele nepotrivite ne pot afecta cu siguranta.

Berbec

Ti se spune des sa te calmezi si acest lucru te supara si mai tare si te face si mai furioasa. Esti impulsiva si faci lucruri prostesti si, atunci cand ti se reproseaza, nu suporti sa auzi acele vorbe.

Taur

Esti prin oras cu el si el iti indica o alta femeie spunand despre aceasta ca este atragatoare. Acest lucru nu se poate concretiza decat intr-o explozie majora de gelozie. Si se intampla chiar daca tu esti cea care a adus in discutie subiectul.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 22 mai 2021. O zodie realizează o deplasare importantă!

Gemeni

Tu esti mandra de inteligenta ta si abilitatea ta de a folosi cuvintele asa ca, daca partenerul iti reproseaza ca ceva ce ai zis nu a fost prea destept ori amuzant, o critica inofensiva te poate face sa iti iesi din minti.

Rac

A fost nevoie de atat de mult timp sa prinzi incredere in el, iar acum iti tranteste lucruri de genul „descurca-te singura”.

Simteai ca langa el esti intr-un loc sigur si iti poti exprima sentimentele. Lucrurile spuse de genul acesta iti tradeaza orice urma de incredere si confort.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Leu

Tu te mandresti cu aspectul tau fizic si cu personalitatea ta si nu suporti sa primesti critici de la partener cum ca nu ai fi in forma intr-o anumita zi.

Te scoate din minti sa iti spuna ceva negativ, mai ales daca nu i-ai cerut parerea.

Fecioara

Daca partenerul tau face comparatii intre relatia voastra si alte relatii, pentru tine este un dezastru. Ajungi sa crezi ca este ceva in neregula cu voi si vei intra pe modul analitic instant.

Balanta

Daca partenerul de viata aduce remarci de genul „nu imi plac prietenii tai”, atunci doare.

Prietenii tai fac parte din viata ta si sunt foarte importanti pentru tine, pentru ca te definesc. Daca nu ii place de ei, inseamna ca nu ii place de tine.

Scorpion

Nimeni nu se simte bine atunci cand iubitul sau ii aminteste constant despre fostele sale iubiri ori relatii, in special daca sunt descrise ca fiind perfecte. Dar pe tine te scoate din minti acest lucru.

Esti o fire geloasa si discutia este cu un mare potential de scandal.

Sagetator

Ti se spune uneori sub forma de repros ca esti nebuna si acest lucru te scoate din minti. Nu este o vorba prea frumoasa de auzit pentru nimeni si ar trebui sa isi corecteze spusele, dar si tu comportamentul care il face sa spuna asta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Capricorn

Tu esti visul oricarui parinte, esti ambitioasa, muncitoare, de incredere si disciplinata. In plus, esti inzestrata si cu simtul umorului. Daca parintii lui nu te plac, atunci s-ar putea ca nici el sa nu te placa. Te doare sa stii acest aspect.

Varsator

Iti iubesti mama enorm, dar te mandresti cu faptul ca nu ii semeni.  Daca un barbat iti spune ca esti la fel ca ea, tu ajungi sa iti pui la indoiala intreaga ta viata si tot ceea ce reprezinti.

Pesti

Esti o fire foarte sensibila, uneori instabila emotional, dar asta nu inseamna ca nu esti minunata. Daca un barbat iti spune ca ai probleme, el atunci indica ca nu ii place ceva la tine si acest lucru te doare.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies