Jador și Irisha formează un cuplu după ce au părăsit Survivor România? „E frumușel foc!”

Jador și Irisha formează un cuplu
Jador și Irisha formează un cuplu după ce au părăsit Survivor România? „E frumușel foc!”

Jador și Irisha de la Survivor România au fost surprinși în ipostaze incendiare. Se leagă o idilă?

După ce au părăsit show-ul Survivor România, Jador și Irisha au fost invitați în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă”. Apropierile dintre cei doi i-au surprins pe internauți și au dat naștere speculațiilor în legătură cu o posibilă relație între cei doi.

Jador a scos la iveală detalii picante despre mai multe concurente din show-ul de supraviețuire, însă printre rânduri, acesta îi mai arunca o privire cu subînțeles Irishei, care nu ezita să îi răspundă în același mod.

Irisha a mărturisit că artistul i-a fost alături încă din Republica Dominicană, unde nu ezita să o ajute de câte ori avea nevoie de un sfat.

„A venit cu un vibe inofensiv. O băgau în seamă toți băieții, o plăceau. I-am zis să aibă grijă, că nu e bine. Mi-e drag de Irisha ca fată. Eu am încercat pe cât s-a putut să fiu un domn cu fetele de acolo.

Le-am respectat pe toate, am încercat să glumesc cu fiecare”,  a declarat Jador, în platoul emisiunii „Ștafeta Mixtă”.

„Mi-a spus: „Ai grijă la șerpi!” și mi-a și zis la cine să am grijă. Ulterior s-a adeverit. Era unul dintre puținii care încerca să ne facă să ne simțim bine”,  a declarat Irisha, despre Faimos.

Jador și Irisha formează un cuplu

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Irisha vorbește despre conflictul dintre Zanni, Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România

Jador și Irisha, cel mai nou cuplu de la Survivor?

Jador și Irisha nu s-au putut abține de la glumițe picante și atingeri care au dat de înțeles că între ei ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie.

Jador a fost provocat să spună ce atuuri consideră că are Irisha, bruneta, la rândul ei, aducând numai aprecieri la adresa coechipierului său.

Jador și Irisha formează un cuplu

„Un luptător, o inimă și un caracter foarte frumos. A ajutat mult echipa și a adus multe puncte. Îmi plac bărbații cu tenul măsliniu. E frumușel foc, așa este. Are un suflet într-adevăr bun”,  a declarat Irisha.

Jador a fost sunat de Războinicul Sorin Pușcașu în direct. Artistul i-a răspuns și astfel a început un șir de glume picante care a făcut deliciul publicului.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Jador de la Survivor România a fost dată afară din casă?! Ce spune Bogdan Mocanu despre prietenul lui cel mai bun

Irisha a continuat în aceeași notă, provocându-l pe Sorin la o ieșire în patru.

„Ești cu prietena ta? Noi vă așteptăm. Să știți că noi suntem un cuplu”,  a glumit Faimoasa, după care l-a luat în brațe pe Jador.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies