Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica Sofia la grădiniță: „A stat vânătă 7 zile”

bianca dragusanu declaratii
Bianca Drăgușanu recunoaște că fiica ei a avut probleme la grădiniță

Bianca Drăgușanu a recunoscut că fiica ei a avut probleme la grădiniță și de aceea s-a văzut nevoită să o mute pe fetiță în altă instituție.

Bianca Drăgușanu a trecut printr-un incident destul de neplăcut atunci când fiica ei, Sofia, a fost mușcată de o altă fetiță de la grădiniță. Cum a procedat vedeta?

Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica Sofia la grădiniță

Bianca Drăgușanu a rămas siderată atunci când a aflat de pățania fiicei sale de la grădiniță, mai exact că o colegă a mușcat-o pe cea mică în timp ce erau afară la joacă.

Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un tobogan, a sărit și a mușcat-o. A stat cu vânătaia 7 zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație. Avem tot felul de evenimente în fiecare zi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu se confruntă cu noi probleme. Fiica vedetei a ajuns pe mâna medicilor: "Tușește fără oprire"

bianca dragusanu sofia
Bianca Drăgușanu spune că este o mamă fermă și fiica ei nu îi iese din cuvânt[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție [al educatoarei], o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie. N-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă 7 zile ”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu recunoaște că este o mamă autoritară și Sofia nu îi iese din cuvânt atunci când situația o cere, însă bunica și tatăl ei o răsfață necondiționat.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut o destăinuire bombă! "Eu m-am îndrăgostit iremediabil! Vreau o fetiță!”

Are 4 ani. Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu.

În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil, i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?»
, spune Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

bianca dragusanu despre fiica ei
Bianca Drăgușanu are o relație specială cu fiica ei, Sofia[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

De asemenea, Bianca Drăgușanu spune că o ceartă pe Sofia, dar asta doar spre binele ei, pentru a nu deveni un copil răzgâiat și răsfățat.

Ea are 4 ani acum, mai târziu, pe la 6 ani, o fac telecomandă. Ce se întâmplă? «Mami, adu-mi aia, mami fă-mi aia.» Așa făcea maică-mea cu mine. (…) Eu îmi aduc aminte, de când eram mică.

O puneam pe soră-mea să facă. Ea era telecomanda, nu eu. «Du gunoiu, fă aia, fă aia.» Eu aveam cui să dau sarcinile. Ea nu are cui, ea trebuie să fie ”, a specificat Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Jador, declaraţii surprinzătoare despre Zannidache: "Să îşi îndeplinească visul"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cătălin Botezatu, despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: "Ea asta și-a dorit"

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies