Bogdan Mocanu a plecat cu iubita misterioasă în vacanță

bogdan mocanu si iubita
Bogdan Mocanu a plecat cu iubita misterioasă în vacanță

Bogdan Mocanu a plecat în vacanță alături de iubită, însă nu i-a dezvăluit identitatea nici acum.

Bogdan Mocanu a decis că trebuie să plece într-o binemeritată vacanță alături de iubita lui, însă nici de această dată nu le-a arătat-o fanilor pe cea care i-a furat inima.

Bogdan Mocanu a plecat cu iubita misterioasă în vacanță

Bogdan Mocanu este mai fericit ca oricând alături de iubită și pentru a-și celebra relația a plecat în vacanță alături de bruneta focoasă.

„Vreau să știți că după 16 ani de diabet și jumătate de an de relație, am descoperit a patra persoană din viața mea care mi-a făcut insulina. În afara de mine, mama și tata, doar iubita mea mai mi-a făcut insulina până acum și mă simt wow!”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei, vacanță romantică la mare

bogdan mocanu iubita
Bogdan Mocanu și-a ascuns iubita și în vacanță[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bogdan Mocanu a declarat că iubita lui este cunoscută în showbiz, însă nu vrea să-i dezvăluie identitatea la momentul actual.

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, darnu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto.

Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă.

Citeste si: Cosmin Stanciu, probleme grave de sănătate la Survivor România: "Starea lui s-a agravat în ultima vreme"! Cum arată după cinci luni de competiție

Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună.

A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei", a mărturisit Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a vorbit mult despre iubita lui, însă mărturisește că nu este momentul să o arate tuturor pe cea care îl face fericit.

„De vreo lună de zile, sunt super schimbat în bine. Sunt mai fericit, mai plin de viață. Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea cine e, de fapt.

Posibil să o cunoașteți”, a declarat Bogdan Mocanu.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Culiță Sterp a mâncat din gunoaie la Survivor România: "Făceam orice ca să găsim altceva". Cum arată înainte să devină tată pentru prima dată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies