Jador, de urgență la spital cu nepoata lui: „Au operat-o”

Jador
Jador a ajuns la spital

Artistul a făcut tot posibilul ca micuța să primească ajutor din partea specialiștilor, cât mai repede.

Jador trece prin clipe cumplite. Fostul concurent de la Survivor este extrem de atașat de familia sa, iar atunci când a aflat că una dintre persoanele dragi lui are probleme, a alergat într-un suflet la spital!

Nepoata lui Jador a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor, după ce s-a jucat afară. Micuța a fost transportată la un spital din Capitală, deoarece starea de sănătate s-a agravat.

Citeste si: Jador, anunțul momentului! Faimosul și-a cumpărat o casă de lux

Jador i-a îngrijorat pe fanii săi, după ce a postat mai multe imagini de pe patul de spital. Nepoata lui, pe care o iubește extrem de mult, a fost internată și operată de urgență într-un spital din Capitală, în urma unui incident șocant petrecut la locul de joacă.

Fiind lăsată nesupravegheată, micuța a înghițit niște magneți din jucăriile cu care ea și prietenii săi se jucau.

Citeste si: Culiță Sterp, din nou pe mâinile medicilor după experiența Survivor România! Cum arată implantul lui de păr

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Am mai multe probleme, chiar trec printr-o perioadă nașpa în viața mea.

Azi mi s-a operat o nepoțică la spital, am probleme în familie cu sănătatea, astea sunt cu adevărat problemele. Acum că sunt mai mare, le simt altfel problemele.

Nepoțica mea e ca și cum ar fi fetița mea. Are un an jumate. A înghițit niște magneți și i-a perforat intestinul și a trebuit să se opereze.

E stres. Trec printr-o perioadă proastă, m-am și despărțit.

Vai de capul meu! Muzica e singurul lucru care mă scoate din stare. Eu sunt fericit și dacă nu sunt fericit. Dar uneori simt nevoie să mă închid în casă și să stau acolo singur, am și momente de genul ăsta

A înghițit magneți. Spitalul din Bacău a trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Au spus că dacă nu stătea atât de mult cu magneții în ea, era mai ok, nu trebuia să îi taie din intestin”, a povestit Jador la Teo Show.

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Jador
Jador la spital[Sursa foto: Instagram]

Nepoata lui Jador a fost operată de urgență

Pentru că a constatat că starea nu i se îmbunătățește, Jador și cu familia sa au decis transferul de urgență la un spital din Capitală, unde medicii au făcut o intervenție de urgență.

„I-au făcut raze, 4 raze mai exact, i-au pus branule, dar nu i-au spus nimic concret. Au trimis-o acasă și am adus-o aici, la București. Azi au operat-o. Plânge, na, e copil”, a mai declarat artistul.

Din fericire, operația a decurs ca la carte, iar acum micuța se simte mai bine, însă sperietura groaznică pe care a tras-o fetița nu o va uita prea curând.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies