Geanina Lungu este gravidă! Prezentatoarea va deveni mămică pentru prima dată

geanina lungu insarcinata
Geanina Lungu le-a dezvăluit fanilor sexul primului ei copil

Prezentatoarea de știri, Geanina Lungu, și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta va avea un băiețel.

Geanina Lungu și-a uimit fanii atunci când i-a anunțat că va deveni mămică pentru prima oară și va aduce pe lume un băiețel. Cum a dat vestea vedeta?

Geanina Lungu este gravidă! Prezentatoarea va deveni mămică pentru prima dată

Geanina Lungu se simte mai fericită ca niciodată, asta pentru că în curând vedeta va aduce pe lume un băiețel, fiind însărcinată în șapte luni.

Pentru a-și aminti în viitorde aceste momente, prezentatoarea de știri a postat câteva imagini cu burtica de gravidă chiar pe contul personal de socializare.

Citeste si: Pepe regretă divorțul de Raluca Pastramă? „Ea a pus punct!”

geanina lungu gravida
Geanina Lungu va deveni mămică de băiețel [Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fanii au felicitat-o imediat, mai ales că vedeta este la prima experiență de acest gen și are mari emoții pentru venirea pe lume a micuțului.

Ca să dezvăluie sexul bebelușului, Geanina Lungu a luat baloane pe care apoi le-a spart, iar confetti de culoarea albastră au împânzit întreg peisajul. Astfel, cu toții au putut să vadă că vedeta va avea un băiețel în scurt timp.

Citeste si: Lora se pregătește să devină mamă? Declarația lui Cove ridică semne de întrebare: „Toate colegele...”

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brațe puiul mult așteptat", a mărturisit Geanina Lungu.

Chiar în luna martie, de ziua mamei, Geanina Lungu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, asta pentru a-și arătat emoția care a cuprins-o odată cu vestea că va deveni mămică pentru prima oară.

geanina lungu copil
Geanina Lungu va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Geanina Lungu]

"Cel mai așteptat bebeluș  este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți mulțumesc, minune!", spunea Geanina Lungu.

Geanina Lungu aștepta de mult această veste minunată, dar care a venit la momentul oportun și care a făcut-o atât de fericită.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Celebra Cori Grămescu a pierdut două sarcini la vârsta de 37 de ani. Cum arată aceasta după ce 6 luni a suferit de depresie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies