Ce spune Raluca Dumitru despre Elena Marin, Zanni și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România?! Cum arată acum, după 2 luni de concurs

raluca dumitru despre faimosi
Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor România

După eliminarea de la Survivor România, Raluca Dumitru își spune părerea sinceră despre Elena Marin, Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Elena Marin a părăsit competiția Survivor România, după ce colega sa Faimoasă, Elena Marin, a propus-o spre eliminare. Ulterior, votul publicului a reprezentat decizia finală. Acum, fosta concurentă vorbește despre foștii colegi din echipă.

Ce spune Raluca Dumitru despre Elena Marin, Zanni și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România?!

Atunci când a ajuns la Survivor România, Raluca Dumitru s-a bucurat când a aflat că va face echipă cu Elena Marin, cea cu care ulterior s-a certat și scandalul a degenerat mai mult decât ar fi trebuit.

”Când am ajuns în competiția asta mă bucuram că o cunosc pe Elena și pe Moroșanu, dar îmi era puțin frică de Zanni pentru că mă gândeam că poate o să mă jignească. Dar, acum, am ajuns să mă înțeleg cu el, cu Zanni, ca și cu un frate, la fel și cu Sebastian sau Cosmin”, a mărturisit Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru a fost eliminată[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România 2021: "El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

raluca dumitru declaratii
Raluca Dumitru vorbește despre colegii Faimoși [Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

Dat fiind faptul că sunt caractere diferite, Elena Marin și Raluca Dumitru au ajuns la divergențe care nu au mai putut fi reparate.

”Eu simt oamenii și daca nu mă pot apropia de cineva înseamnă că acel om este fals, periculos. Am încercat să mă apropii de Elena când am ajuns în competiție și nu am putut. Elena vorbește de bunătate, cere să nu jignim, spune de corectitudine cu lacrimi în ochi, dar când Culiță a început un război cu mine, Elena râdea, Elena se bucura de ce mi se întâmplă”, a continuat

Raluca Dumitru.

Citeste si: Cucu, adevărul despre Elena Marin! „A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea…”

Raluca Dumitru continuă și explică faptul că Elena Marin se bucură atunci când apar conflicte în echipa Faimoșilor, ba chiar caută să fie altcineva în fața camerelor de filmat.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

”Este ușor ca oamenii să judece, dar hai sa analizam de ce Elena a avut cele mai multe conflicte de la începutul competiției, atât cu fete, cât si cu băieti. Iar asta cum dacă ea este cel mai bun și minunat om? Dacă o vedeați cum râdea și se bucura când Culiță și Ștefan se luau de mine…”, a adăugat Raluca Dumitru.

raluca dumitru survivor romania 2021
Raluca Dumitru a fost eliminată la propunerea Elenei Marin și prin votul publicului[Sursa foto: Instagram Raluca Dumitru]

Cât despre ceilalți colegi, Raluca Dumitru spune că i-au dat o mână de ajutor atunci când au avut nevoie și apreciază acest lucru.

”Eu nu m-am apropiat de Zanni, Sebastian sau Cosmin, ei s-au apropiat de mine când au văzut că cei din celălalt grup voiau să mă linșeze. Zanni a venit la mine și mi-a spus că nu i se pare normal ce se întâmplă și pentru asta dorea și simțea să mă ajute. Mi-a spus `Am văzut că nu ești genul de om care să cauți conflicte și că ești sinceră și spui ceva când vezi și vreau să te ajut`.

Așa s-a întâmplat, așa ne-am apropiat”, a spus Raluca Dumitru.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Consiliu de Urgență la Survivor România 2021! Ce a declarat Daniel Pavel despre un concurent?! Ce mănâncă Faimoșii și Războinicii în tabără

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies