Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Ce poți vizita în Punta Cana din Republica Dominicana

cine a fost nominalizat la survivor 19 iunie 2021
Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Ce poți vizita în Punta Cana din Republica Dominicana

Survivor România 2021 - 19 iunie 2021. Cine a pierdut jocul de imunitate în data de 19.06.2021

Ediţia emisiunii Survivor România difuzată în data de 19 iunie 2021 a prezentat o serie de tensiuni după primul joc de imunitate. În ediţia precedentă, în urma consiliului de nominalizare, Elena Marin a strâns cele mai multe voturi. Ea este propusă spre eliminare în data de 20 iunie 2021. În tabăra Faimoşilor, lucrurile nu au fost deloc liniştite, pentru că Elena Marin şi Ştefan Ciuculescu  au avut o ceartă imensă.

Al doilea joc de imunitate a fost un meci cu elemente dificile, realizate în totalitate la sol.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România 2021 pe 19 iunie 2021

În ultimul meci de imunitate de la Survivor România, concurenţii echipei Faimoşilor şi cei de la Războinici au luptat pentru a câştiga ultimul totem de imunitate al săptămânii.

Cu un scor de 10-8, meciul a fost câştigat de Faimoşi. Zanni a fost cel care a primit totemul mult râvnit. Învinşi, Albert Oprea a precizat: „Deși am venit cu gândul de  câștiga m-am simțit stângaci pe traseu. La final nu am avut foarte multe șanse să arunc cu bilă. Îmi reproșez că am pierdut trei puncte pentru echipa mea. Sunt supărat și mi-ar fi plăcut să câștigăm ambele jocuri de imunitate. 
Diseară ne votăm, asta mă doare cel mai tare.”
În urma pierderii jocului, Războinicii vor face nominalizări.

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021 pe 19 iunie 2021

survivor 19 iunie 2021
Albert Oprea de la Războinici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În cadrul consiliului de nominalizare Războinicii şi-au exprimat votul.

Albert Oprea este concurentul nominalizat, în urma pierderii celui de-al doilea joc de imunitate.

Albert: „Suntem patru, cum am zis am decis la unison cum e cel mai bine pentru echipă. Dacă așa e cel mai bine, sunt ok cu treaba asta. Nu pot să zic că am emoții sau că mă demoralizează că iar sunt nominalizat. Sper că oamenii de acasă care m-au susținut până în punctul ăsta să o facă și de acum încolo pentru că îmi doresc foarte mult să merg mai departe.

  Am o dorință foarte mare de a merge mai departe în competiția asta, să-mi ating scopul. Sper ca oamenii să mă ajute pe mine, cât și echipa pentru că vreau tot în formula asta să ne vedem și săptămâna viitoare. Sper să decidă în favoarea noastră."

Survivor România- 19 iunie 2021. Află ce poţi vizita într-o vacanţă în Punta Cana

nominalizare survivor 19 iunie
Plaja Punta Cana[Sursa foto: PixaBay]

Punta Cana poate fi destinaţia unei vacanţe de vis! Situată în estul ţării, Punta Cana este una dintre cele mai cunoscute destinaţii ale Republicii Dominicane. Plină de hoteluri şi resorturi de lux, aceasta staţiune deţine multe plaje care îţi tăie răsuflarea. Plajele exotice şi nealterate se întind pe o distanţă mai mare de 30 km şi au în totalitate nisip alb și o multitudine de palmieri și cocotieri.

Aceste plaje şi tot ambientul de pe uscat, se împletesc perfect cu apa mării pentru a crea tărâmul perfect al relaxării.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Terenurile de golf pot fi o atracţie pentru cei care vor să practice şi sport în vacanţă. Pot face plimbări printre dunele de nisip, iar în laguna Hoyo Azul poţi face scufundări în apele turcoaz.

Totuşi, dacă vrei o vacanţă liniştită, te poţi îndrepta către micuţul oraş de pescari El Macao, aflat la nord de Punta Cana. Aglomeraţia, practic nu există şi poţi face surf.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Momente tandre la Survivor România. Ce s-a întâmplat în taberele Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies