Ce spun Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru despre foștii colegi de la Survivor România: ”Elena și Zanni vor rămâne în finală”. Cum arată cei doi concurenții după ce au revenit în țară

Ce spun Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru despre foștii colegi de la Survivor România:  ”Elena și Zanni vor rămâne în finală”. Cum arată cei doi concurenții după ce au revenit în țară
Ce spun Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru despre foștii colegi de la Survivor România: ”Elena și Zanni vor rămâne în finală”. Cum arată cei doi concurenții după ce au revenit în țară

Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru și-au spus părerea despre foștii colegi din Republica Dominicană. Ce cred despre concurenții de la Survivor România?

Raluca Dumitru și Sorin Pușcașu și-au surprins fanii cu cele mai noi declarații legate de foștii colegi din Republica Dominicană. Fanii Survivor România au rămas surprinși.

Ce spun Sorin Pușcașu și Raluca Dumitru despre foștii colegi de la Survivor România

Raluca Dumitru spune că Jador i-a făcut destăinuiri surprinzătoare la Survivor România și s-a înțeles extrem de bine cu artistul.

Raluca: Jador mi-a povestit despre iubita lui, acum nu știu dacă trebuia să spun asta! Mi-a povestit foarte multe, iar eu i-am spus despre iubitul meu.

Citeste si: Momente tandre la Survivor România. Ce s-a întâmplat în taberele Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Raluca Dumitru este convinsă că Zanni și Elena Marin vor rămâne în finala din Republica Dominicană și vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga competiția.

Raluca: Eu sunt de părere că există șanse foarte mari ca Elena și Zanni să rămână în finală. Mereu stăteam cu băieții la foc și îi întrebam cu cine se văd în finală. Clar ziceau și Elena. Eu știu clar că Elena cu Zanni vor rămâne în finală, dar nu știu de la Războinici. Așa văd eu, poate mă înșel și pe final vor fi alte persoane. 

Citeste si: Elena Marin, susținută la Survivor România de Faimoșii greci: "Mi-au spus capul sus". De ce are fața umflată Faimoasa

De asemenea, Sorin Pușcașu a făcut dezvăluiri legate de două colege de la Survivor România, despre care nimeni nu știa aceste lucruri.

"Amândouă mi-au făcut masaj. Și Sindy și Romina. Nu știam că nu s-a dat la TV.

Amândouă erau foarte bune, dar aș lăsa-o pe Sindy, pentru că făcea diferit masajul.

Când ajungea la cap... Ori cu coatele, ori cu picioarele, de toate a făcut. Nu am fost primul, primii au fost Andrei și Marius. Când am auzit de masaj, am zis hai să încerc și eu. Am spart camerele, că de aia nu s-a văzut la TV. De ce râzi Alex, a fost foarte bine, serios îți zic”, a spus Sorin Pușcașu.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț! Nu se mai desparte de Ilie Năstase

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies