Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă! „Mă uit mereu după...” EXCLUSIV

alex bodi declaratii
Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă! „Mă uit mereu după...” EXCLUSIV

Prezent la un eveniment de fashion, Alex Bodi ne-a dezvăluit cum ar trebui să se îmbrace o femeie pentru a-l cuceri de la prima întâlnire.

Alex Bodi, una dintre cele mai controversate figuri din showbiz la ora actuală, și-a făcut apariția la un eveniment...de fashion. Deși s-a aflat în centrul multor conflicte dure în ultima perioadă, Alex Bodi a reușit să întoarcă privirile domnișoarelor venite să admire ultimele creații ale designerilor de top.

Alex Bodi ne-a dezvăluit cum ar trebui să se îmbrace o femeie la prima întâlnire pentru a-l da pe spate și care este accesoriul pe care își dorește să-l vadă în șifonierul partenerei.

Alex Bodi, declarații despre femeia perfectă

 „Sincer, mă uit mereu după încălțări. Îmi plac mult pantofii Stiletto. La prima întâlnire, trebuie să fie ok, puțin șarm nu strică. Depinde, stilul elegant întotdeauna atrage. O femeie care știe să-și scoată în evidență formele atrage și prin lucruri simple, nu neapărat prin ceva complicat”, a dezvăluit Alex Bodi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu cred că am un tipar de femeie. Pur și simplu trebuie să existe o scânteie, să se aprindă focul, restul vine de la sine”, a mai adăugat afaceristul.

Citeste si: Daria Radionova, gest incredibil după ce Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi, predicții spectaculoase despre Bitcoin

bodi-.jpg

Este binecunoscut faptul că Alex Bodi este un cunoscător în domeniul monedelor digitale. Afaceristul a făcut o predicție neașteptată în legătură cu cea mai puternică monedă de pe piața digitală. Acesta anticipează că se va ajunge, în câteva luni, la o valoare a Bitcoinului care îi va suprinde pe mulți dintre investitori, de peste 70.000 de de dolari.

„Am auzit de vreo 4-5 ani de lumea virtuală a criptomonedelor, am studiat și am lucrat pentru asta.

Dacă vrei, îți zic sincer o părere de-a mea. Rămâne înregistrată și poate o să am dreptate. Vorbim de Bitcoin, pentru că majoritatea oamenilor asimilează lumea virtuală cu Bitcoinul. Eu zic că o să aibă o mică scădere, iar în două-trei luni o să urce iar, mai mult decât ar crede lumea, undeva la 70.000-72.000”,
susține Alex Bodi.

Citeste si: Alex Bodi, clipe de coșmar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mari probleme cu poliția!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies