Ștefan Ciuculescu a ajuns în țară de la Survivor România. Cum arată Faimosul după timpul petrecut în Republica Dominicană

stefan ciuculescu declaratii
Ștefan Ciuculescu s-a întors de la Survivor România

Ștefan Ciuculescu a părăsit Republica Dominicană și s-a întors în țară după experiența Survivor. Ce spune Faimosul despre Zanni și Elena Marin?

Ștefan Ciuculescu s-a întors în țară de la Survivor România plin de emoție și împlinire că în sfârșit își va revedea familia. Fotbalistul a fost întâmpinat la aeroport de toți cei dragi și a oferit primul interviu.

Ștefan Ciuculescu a ajuns în țară de la Survivor România

Ștefan Ciuculescu a mărturisit că i-a fost dor de familie, prieteni și de...mâncare. Concurentul a făcut câteva declarații la cald despre experiența Survivor România, dar și despre Elena Marin și Zanni cu care a avut conflicte pe parcursul competiției.

„O experiență de viață importantă. A fost foarte greu. E imposibil să trăiești fără familie, fără telefon, fără prieteni și fără mâncare. Când am ajuns în aeroport la Istanbul, am mâncat doi burgeri.

Citeste si: Ricardo Filip și Raluca Munte de la Puterea Dragostei, din nou într-o relație?!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

stefan ciuculescu despre survivor
Ștefan Ciuculescu vorbește despre Elena Marin și Zanni[Sursa foto: Instagram Stefan Ciuculescu]

Vreau să stau cât mai mult cu familia și prietenii. Două luni jumate au fost foarte grele. Le urez succes colegilor mei din competiție pentru că pentru ei e greu. Le urez succes lui Elena, lui Zanni, să tragă de ei pentru că e păcat dacă au ajuns până aici să nu își susțină visul.

Citeste si: Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

Fără niciun fel de ranchiună și spun asta pentru că nu vreau să se interpreteze greșit: Elena este o față care mi-a fost dragă de la început, sensibilă și tocmai din cauza senisibilitatii ei poate am ajuns și eu să o judec în unele momente, dar o voi susține așa cum am spus în Consiliu", a dezvăluit Ștefan Ciuculescu.

stefan ciuculescu declaratii
Ștefan Ciuculescu vorbește despre experiența din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Stefan Ciuculescu]

Ștefan Ciuculescu a aflat că echipa sa de suflet, Rapid a ajuns în Liga I.

Fostul Faimos s-a bucurat peste măsură și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.

„Deși am fost plecat, Rapidul l-am avut la suflet. Deși n-am știu nimic, când am ieșit din competiție, vestea promovării am primit-o cu bucurie. Am urlat de bucurie în cameră. Astăzi, 25 iunie, este ziua ta, Rapidule. 98 de ani, iar eu am fost prezent la cei 95. Îți doresc, Rapid, împliniri mai mari decât ai avut până acum.

La fel și vouă, rapidiștilor", a fost anunțul făcut de Ștefan Ciuculescu.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Marius Elisei poartă din nou verigheta! S-a împăcat definitiv cu Oana Roman?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies