Sebastian Chitoșcă vorbeşte despre experienţa "Survivor": "Felul Elenei de a fi"

elena marin survivor romania
Sebastian Chitoșcă spune ce sentimente are pentru Elena Marin

După eliminarea de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă a făcut câteva declarații despre Elena Marin. O urăște sportivul pe Faimoasă?

Cum a reacționat Sebastian Chitoșcă după nominalizarea lui Zanni, dar și ce părere are Faimosul despre Elena Marin, aflați în rândurile ce urmează.

Sebastian Chitoșcă o urăște pe Elena Marin?!

Sebastian Chitoșcă nu este supărat pe Zanni pentru că l-a nominalizat, dar nici nu se aștepta să iasă atât de repede din competiția Survivor România.

"Eu am lăsat totul acolo.

(…) Mă așteptam ca după Ștefan să plec eu. Eram unul dintre cei trei Faimoși rămași, dar nu am ieșit niciodată favorit, nu eram printre preferații publicului. (…) Dacă era să fiu ipocrit sau să am ceva cu Zanni, să nu gândesc pozitiv despre el, mă gândeam că a avut ceva cu mine.

sebastian chitosca declaratii
Sebastian Chitoșcă vorbește despre Elena Marin[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Citeste si: Mama lui Culiță Sterp, declarații surprinzătoare despre tatăl Faimosului: "Şi nu a fost un tată rău..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dacă o vota pe Elena atunci, urmam eu. Ceea ce m-a surprins în momentul ăla era că înainte de Consiliu i-am zis „dacă vrei să mă votezi, poti să mă votezi”, iar el mi-a spus că nu o să mă voteze niciodată. Când a venit de la vot, mi-a spus că m-a votat, apoi mi-a explicat de ce m-a votat, explicatia a fost logică. Nu a vrut să îi dea Elenei motiv să se mai supere pe el. Nu

m-am supărat pe nimeni, eu am luat competiția matur și așteptam ca oamenii să decidă", a declarat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă a fost întrebat de Bursucu dacă o urăște pe Elena Marin, iar răspunsul fostului Faimosul a luat pe toată lumea prin surprindere.

sebastian chitosca o uraste pe elena marin
Sebastian Chitoșcă o urăște pe Elena Marin[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Citeste si: Raluca Dumitru dezvăluie strategia Elenei Marin la Survivor România! ”Mi-a spus că a sunat-o pe Elena Ionescu”. Cum s-a afișat Raluca Dumitru după experiența din Republica Dominicană

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

"În momentul de față, sunt foarte direct, tot ce înseamnă pentru mine Elena, felul ei de a fi...în competiție nu o uram, erau cuvinte forțate de împrejurări. Nu te-ai pregatit de ele, reacția ta nu o poți ști. Eu am lăsat totul acolo și să spun ceva negativ de cineva de acolo", au fost cuvintele lui Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor România 2021.

Ce le-a promis Sebastian Chitoșcă fanilor după eliminare

Sebastian Chitoșcă a luat legătura cu fanii imediat după eliminarea din competiția Survivor România. Fostul Faimos le-a transmis un mesaj tuturor celor care l-au susținut de-a lungul celor 6 luni de joc.

"Cea mai frumoasă și puternică aventură din viața mea a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră. În cel mai scurt timp voi face un live dedicat vouă. Va iubesc", a scris Sebastian Chitoșcă.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cucu de la Survivor, declarații despre eliminarea lui Sebastian Chitoșcă! „Elena Marin trebuia să iasă” EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies