Ștefan Ciuculescu, adevărul despre cum este tratată Elena Marin la Survivor România. Ce schimbare de look și-a făcut după ce a revenit în România

stefan ciuculescu mesaj
Ștefan Ciuculescu a vorbit despre Elena Marin

Elena Marin a fost aspru criticată de colegii de la Survivor România. Acum, Ștefan Ciuculescu vine să confirme bănuiala multora. Ce se întâmplă, de fapt, cu Faimoasa?

Ștefan Ciuculescu vine să confirme bănuielile colegilor despre Elena Marin de la Survivor România. Nimeni nu are, de fapt, nimic cu Faimoasa. Ce se întâmplă cu Elena Marin?

Ștefan Ciuculescu, adevărul despre cum este tratată Elena Marin la Survivor România

Ștefan Ciuculescu a făcut câteva declarații referitoare la fosta colegă de la Survivor România, Elena Marin. Deși în competiția din Republica Dominicană acesta îi lua apărarea, acum a venit momentul să spună lucrurilor pe nume.

Când Alex Nedelcu l-a întrebat pe Ștefan Ciuculescu dacă Elena Marin a ajuns în acest punct al competiției din pură întâmplare sau pentru că oamenii de acasă au empatizat cu ea, fostul Faimos a spus: „Ai pus punctul pe i, Alex”.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, despre scandalurile cu Maria și Elena Marin la Survivor România. Cum arată părul Faimosului după 6 luni petrecute în Republica Dominicană

„Oamenii au empatizat foarte mult că vai ce i se întâmplă Elenei. Elenei nu i s-a întâmplat nimic. Nu i s-a luat mâncarea de la gură, nu i s-au pus piedici, ba dimpotrivă. (…)

Înseamnă că cei care am ieșit din competiție suntem toți nebuni și ea care a rămas nu? Adică ea are dreptate în totalitate?”, a spus Ștefan Ciuculescu. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ștefan Ciuculescu a declarat că încerca să empatizeze cu Elena Marin întotdeauna și voia să o ajute, însă concurenta nu se lăsa ajutată de nimeni și încerca să facă totul după voia ei.

Citeste si: Elena Marin, demascată de colegii de la Survivor România: ”De ce plângi în Consiliu?!”. 6 concurenți se luptă pentru marele premiu

stefan ciuculescu si elena marin
Ștefan Ciuculescu le-a oferit fanilor un mesaj[Sursa foto: Instagram Stefan Ciuculescu]

„Mi s-a părut foarte urât că nu s-a bucurat alături de echipă. În ultima perioadă, Elena a mâncat datorită nouă, practic. Elena era cam lipsă. Și cine are dreptate? Cine încerca să facă lucrurile să o aducă pe Elena pe linia de plutire? Tot noi”, a mai spus Ștefan Ciuculescu.

Ștefan Ciuculesc mărturisește că publicul a dus-o pe Elena Marin în punctul în care se află la Survivor România și nu competențele sportive, iar alți concurenți ar fi trebuit să se afle, de fapt, în locul ei.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ce sfat le-a dat Ștefan Ciuculescu fanilor, după eliminarea din competiție

Ștefan Ciuculescu a plecat cu sufletul împăcat de la Survivor România și nu s-a sfiit să le ofere un sfat important fanilor care l-au susținut în toată perioada aceasta.

"Prieteni, familie să-i pretuiti pentru ca atunci cand nu o sa-i mai aveti si va fi prea tarziu o sa regretati!", a scris Ștefan Ciuculescu.

În plus, după ce a revenit în România, Ștefan a decis să se tundă, asta după ce câteva săptămâni nu a reușit din cauza faptului că a locuit în junglă alături de colegii săi din echipa Faimoșilor și a fost

nevoit să se descurce fără lucrurile esențiale din lumea modernă, precum săpun, șampon ori mâncare gătită.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sebastian Chitoșcă vorbeşte despre experienţa "Survivor": "Felul Elenei de a fi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies