CITEȘTE: Cine este de fapt iubitul Roxanei Buzoiu, fostă concurentă Puterea Dragostei

Cine este de fapt iubitul Roxanei Buzoiu
CITEȘTE: Cine este de fapt iubitul Roxanei Buzoiu, fostă concurentă Puterea Dragostei

Află cu cine se iubește în prezent Roxana Buzoiu, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei.

Cine este iubitul Roxanei Buzoiu, N'Sendo Kololo 

Roxana Buzoiu, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, și-a asumat de curând, relația cu N'Sendo Kololo.
Chiar dacă la început cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește povestea lor de dragoste, de curând aceștia au început să împărtășească în mediul online momentele de neuitat pe care le petrec în doi.


Sendo s-a născut pe data de 3 iulie 1990 și este de origine congoleză.
Sendo Kololo este fotbalist, fost portar la Sportul Snagov și Metalul Reșița și se ocupă cu transferuri ale altor sportivi din Liga 1. În acest sens, a intermediat mai mulți fotbaliști în parteneriat cu Anamaria Prodan Reghecampf:
- Aymen Souda- Dunărea Călărași
- Nasser Chamed Gaz Metan Mediaș
- Jules Iloki Concordia Chiajna
- Teddy Mezague Dinamo București
- Sacha Clémence Dunărea Călărași
- Daudet N’Dongala CSM Poli Iași.

Citeste si: TOTUL despre: Cine este Andreea Antonescu| data nașterii, căsătorii, copil, divorț


Sendo este ,,liniștea" Roxanei Buzoiu

Prima care a postat imagini cu noul bărbat din viața ei a fost Roxana, care pare îndrăgostită până peste cap.
Fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei, care făcea furori pe platourile de filmare cu ochii ei albaștri și trupul de zeiță, declară acum cât se poate de relaxată că noul său iubit este ,,liniștea ei."


"Sunt bucuroasă! Știi de ce? Pentru că eu mă uit la ei și râd, eu sunt un om frumos, fericit. Ei frustrați. Din păcate frustrarea aceasta pleacă din interiorul lor, de neajuns, invidie, răutate, fericirea și iubirea pe care ei nu o au. Să-mi dea rău lumea că eu le voi da bine!", a dat replica Roxana Buzoiu, în urma unui comentariu răutăcios referitor la culoarea pielii iubitului ei.

 iubitul Roxanei Buzoiu

Citeste si: DESCOPERĂ: cine este IRINA RIMES. Biografie: data nașterii, nume real, iubit

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Șatena este foarte fericită pentru că în sfârșit a întâlnit bărbatul visurilor sale și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru acest lucru.

„Dumnezeu ne așazâ lucrurile cum crede el de cuviință că este mai bine pentru noi. Mie mi te-a scos în cale și sunt cea mai fericită pentru darul Lui”, a postat ea pe Instagram.
Deși au existat momente în care credea că este mai fericită fără o relație, acum Roxana pare să fie de altă părere.
Sendo este un bărbat șarmant, cu un corp sculptat și zâmbet seducător, ingrediente care au cucerit-o pe Roxana Buzoiu din primele momente.


El are o fire calmă și nu este foarte gelos, spun persoanele apropiate cuplului:
„Iubitul Roxanei o răsfață cât de mult poate și nu este un tip gelos, chiar dacă ea este abordată, pe toate canalele de socializare, de bărbați mai mult sau mai puțin celebri. Ea i-a explicat, de la început, că se vor întâmpla asemenea lucruri, dar că ea e obișnuită și ignoră aceste momente”, a declarat o prietenă apropiată.

Citeste si: AM AFLAT: cine este soțul Deliei Matache, Răzvan Munteanu

Roxana Buzoiu și Sendo, pregătiți să devină părinți

Sendo îi face toate poftele șatenei, o răsfață și o tratează ca pe o prințesă, ba mai mult, a reușit să-și transforme iubita într-o femeie matură și calculată, care evită certurile și episoadele tensionate.
„De Paște, l-am prezentat părinților și bunicilor. L-au îndrăgit foarte mult, au rămas surprinși de felul lui de a fi. În viitorul apropiat, urmează să merg și eu la părinții lui. Este o relație serioasă, nu ne mai ascundem relația nici eu, nici el. Ne-am mutat deja împreună, stăm când la el, când la mine.

Cine este iubitul Roxanei Buzoiu

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu, primele imagini cu noul iubit! Celebrul fotbalist a apărut alături de Brigitte Sfăt într-un pictorial incendiar!

Nu există zi în care să fim separați. Ne iubim de două luni, suntem la început, dar lucrurile avansează repede. Acum sunt total schimbată, sunt mai matură, mai calculată, nu mai sunt nici certăreață”.
Roxana a mărturisit că-și dorește copii în viitorul apropiat:
„Momentan nu avem planuri de nuntă, însă, de copii, da, ne dorim amândoi să devenim părinți. Vrem doi copilași. Însă, timpul o să decidă acest lucru. Nu ne grăbim, acum el este cu business-ul său, eu, la fel, am afacerile mele cu haine”.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei are planuri de nuntă cu iubitul congolez: "Ne iubim de două luni"

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies