Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România – 4 iulie 2021. Află lucruri neştiute despre Marea Caraibilor

cine a fost eliminat de la survivor romania aseara
Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România – 4 iulie 2021. Află lucruri neştiute despre Marea Caraibilor

Survivor România – 4 iulie 2021. Cum a arătat ultimul meci de recompensă duminică seara

Ediţia de duminică difuzată în data de 4 iulie 2021, de la Survivor România a prezentat ultimul joc de recompensă al competiţiei din jungla dominicana.

Jocul spectaculos a fost din nou realizat pe un traseu de apă, al Marii Caraibilor. Săptămâna a fost una surprinzătoare pentru concurenţii rămaşi care s-au luptat la jocurile de calificare. În urma meciurilor individuale, câştigătorii au făcut nominalizări. Marius Crăciun a nominalizat-o pe Elena Marin în seara de joi.

Vineri, Elena Marin a câştigat meciul şi l-a nominalizat pe Marius Crăciun. Sâmbăta, învingătoare a ieşit, Maria Chiţu şi l-a nominalizat pe Albert Oprea .  

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor în data de 4 iulie 2021

cine a fost eliminat de la survivor 4 iulie 2021

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România – 2 iulie 2021. Prepară cel mai gustos orez cu lapte de cocos

Elena Marin a suferit o accidentare în zona spatelui şi a avut nevoie de ajutorul medicului.

În data de 04.07.2021 jocul de recompensă a fost unul dificil, dar cu un premiu pe măsură. Jocul s-a dat la final intre Zanni şi Andrei Dascălu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Zanni a fost câștigătorul jocului de recompensă şi a putut alege încă doi concurenţi. Acesta i-a ales pe Elena Marin şi pe Albert Oprea pentru a se bucura alături de el, intr-un resort de lux al Republicii Dominicane.

"Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet.

Și unul dintre băieți nu are cum să fie nici Andrei și nici Marius. Nu pot să-i iau pentru că sunt prieteni”,
a spus Zanni.

Cine a fost eliminat de la Survivor România în data de 4 iulie 2021

Inimile au bătut tare, tare pentru Elena Marin, Marius Crăciun și Albert Oprea. Plini de emoție au așteptat cu sufletul la gură verdictul lui Daniel Pavel.

Drumul la Survivor România 2021 s-a oprit pentru Albert Oprea.

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu.

Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut. Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am coniderat cel mai bun din echipa noastră.
Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine.
Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea." a precizat Albert.

survivor 4 iulie 2021

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Survivor România- 4 iulie 2021. Află lucru r i neştiute despre Marea Caraibilor

cine a fost eliminat de la survivor pe 4 iulie 2021

Marea Caraibilor este o mare tropicală mărginită la vest şi sud de America Centrală şi America de Sud. Este situată la extremitatea vestică a Oceanului Atlantic. Teritoriul ocupat de mare, împreună cu insulele aflate aici sunt cunoscute publicului larg de Insulele Caraibe. Din această asociere, mulţi folosesc incorect numele acestei mări (Marea Caraibelor).

Marea Caraibilor adăpostește aproximativ 9% din recifele de corali din lume, acoperind aproape 60.000 de kilometri pătrați. Aceştia sunt de trei tipuri: corali duri, corali moi şi o combinație între cei duri și cei moi.

Zahărul, cafeaua, bananele, petrolul şi minereul de fier sunt printre cele mai importante produse ce sunt exportate pe această mare. Principalele insule ale Marii Caraibilor sunt: Cuba, Hispaniola, Haiti, Republica Dominicană, Jamaica și Puerto Rico.

Corali [Sursa foto: Unsplash]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine a fost nominalizat după prima zi de individuale la Survivor România? Cum se simte Marius Crăciun, câștigătorul primului joc, în Republica Dominicană?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies