Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?

victor puterea dragostei
Victor, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei

Victor, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe o fată. Despre cine este vorba?

Victor, noul concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei le-a impresionat rapid pe fetele prezente acolo. Bărbatul a declarat că este fotomodel internațional și asta le-a atras atenția celor prezente.

Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?!

După eliminarea lui Paul de la Puterea Dragostei, Victor și-a făcut loc printre reprezentantele sexului frumos. Paul a plecat din emisiune din cauza unor probleme de sănătate pe care le are mama sa, așa că a pus familia pe primul loc, mai presus de orice.

Acum, Victor încearcă să-și facă loc în inimile fetelor de la Puterea Dragostei și are deja câteva pretendente bine alese de acasă.

Fetele au fost încântate de apariția noului concurent, iar bărbatul le-a declarat că dorește să i se pună cât mai multe întrebări pentru a putea fi cât mai deschis cu putință.

Citeste si: Jador, fost concurent la Puterea Dragostei și Faimos la Survivor România, despre ziua nunții: "Ea nu va veni la nunta mea"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

victor si mariana puterea dragostei
Victor a pus ochii pe Mariana la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Chiar dacă este obișnuit cu astfel de prezențe în preajma lui, Victor a fost vizibil emoționat, dar a îndrăznit să le pupe pe toate pe obraz și să se așeze în fața lor pentru a răspunde tuturor curiozităților.

Victor a mărturisit că are 22 de ani și este din Cluj-Napoca, iar faptul că este model internațional l-a ajutat să capete încredere în sine și să se dezvolte pe plan personal.

Citeste si: Ana Morodan și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de iubire: „M-a cerut în căsătorie”

Fetele l-au întrebat pe Victor dacă și-a făcut deja un top sau dacă are vreo preferată în rândul lor, iar tânărul a mărturisit că a pus ochii pe Aya, Adelina și Mariana.

victor noul concurent puterea dragostei
Victor a făcut cunoștință cu toate fetele de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate acestea, Victor își dorește să le cunoască pe toate și abia apoi să ia o decizie în ceea ce privește viitorul lui amoros și o viață privată exact așa cum își dorește

de ceva vreme.

"Am trei favorite in casa, adica am facut un top trei inainte da vin aici si ar fi: Aya, Adelina si Mariana! Sincer eu vreau sa va cunosc pe toate, acum depinde de caracter! Ultima mea relatie s-a terminat acum sase luni de zile!", a mărturisit Victor.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu: ”Regret ziua în care i-am cunoscut”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies