Ornela Pasăre a divorțat de partener și a ținut totul ascuns: „Am vrut liniște”

Ornela Pasăre a divorțat de partener și a ținut totul ascuns:  „Am vrut liniște”
Ornela Pasăre a divorțat de partener și a ținut totul ascuns: „Am vrut liniște”

Deși Ornela Pasăre a divorțat legal în anul 2016, interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri despre relația ei abia în 2019.

Chiar dacă Ornela Pasăre a divorțat în anul 2016, abia acum interpreta de muzică populară vine să-și motiveze alegerea pe care a făcut-o atunci când a dorit să nu vorbească despre acest eveniment.

Ornela Pasăre a divorțat de partener și a ținut totul ascuns

Ornela Pasăre a dorit să-și țină divorțul în mare secret, așa că fanii artistei au rămas fără grai atunci când au aflat că interpreta lor preferată s-a despărțit oficial în 2016.

Artista spune că-și dorește să păstreze o imagine impecabilă în fața fanilor și nu dorește să le arate și părțile mai puțin fericite ale vieții ei.

Citeste si: Toto Dumitrescu s-a afișat pentru prima oară cu iubita fotomodel

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Am fost discretă, am divorțat în secret. Eu am divorțat în 2016 și s-a aflat acum ceva timp. Am vrut liniște, așa sunt eu. Când trec printr-o suferință prefer să fiu doar cu familia, nu-mi place să vin la televizor să plâng, să încarc oamenii negativ”, a declarat Ornela Pasăre.

Citeste si: Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv!

Ornela Pasăre a dorit să spună și ce nu ar mai dori să vadă la un viitor partener, în cazul în care soarele ar răsări din nou pe strada ei.

Cântăreața a fost înșelată de fostul soț și spune că un astfel de comportament nu ar dori să mai vadă nicidoată în viața ei.

„Nu aș mai accepta să am sufletul atât de bun și să iert prea mult.

În momentul în care ierți prea mult ești luat de prost. Dacă aș fi înșelată nu aș mai trece peste. Un om dacă te înșală o dată, te va înșela și a doua oară. Dacă îl ierți, acea iertare o ia ca pe o slăbiciune. Fetelor, dacă l-ați prins, l-ați lăsat!”, a mărturisit Ornela.

Ornela Pasăre nu se grăbește să aibă o nouă relație și spune că lasă totul la voia întâmplării pentru că așa ar fi cel mai indicat la momentul actual.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Noemi și Mihai Mitoșeru, din nou împreună la un an și jumătate de la divorț: "Nu știu dacă fericirea lui sunt eu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies