Sebastian Dobrincu şi Ioana Ignat s-au despărțit

sebastian dobrincu relatie
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit

Povestea de iubire dintre Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat a ajuns la final. Cei doi s-au despărțit după patru luni de relație.

Relația dintre Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat părea desprinsă din povești, însă iubirea nu le-a fost de ajuns celor doi tineri. 

Sebastian Dobrincu şi Ioana Ignat s-au despărțit

Sebastian Dobrincu a avut relații tumultoase  de-a lungul vremii, însă care nu au avut o durată atât de mare. Se pare că acest lucru este valabil și pentru povestea de iubire avută cu Ioana Ignat.

Chiar dacă au fost văzuți în repetate rânduri fiind foarte drăgăstoși unul cu celălalt, iată că acum aflăm deznodământul și anume...că cei doi nu mai sunt împreună.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă se bucură pentru Elena Marin la Survivor România: "Nu m-aș supăra să câștige Elena”

ioana ignat relatie
Ioana Ignat a trecut printr-o despărțire dureroasă acum ceva timp[Sursa foto: Instagram Ioana Ignat]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Eu sunt in Los Angeles cu treabă, ea este cu treabă în ţară. Îmi ţin relaţiile private şi aşa mi se pare corect”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Înainte de relația pe care a avut cu Sebastian Dobrincu, Ioana Ignat a declarat că a suferit foarte mult din pricina fostei legături pe care a avut cu un băiat.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei a dat vestea bombă! „Eu și Robert ne-am despărțit..."

„Am slăbit tare. A fost un haos în viața mea. M-am dezîndrăgostit, atât timp cât pui în balanţă lucrurile şi îţi dai seama ce este pozitiv şi negativ.

ioana ignat si sebastian dobrincu
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au lucrat împreună la un proiect muzical[Sursa foto: Instagram Sebastian Dobrincu]

Nu pot să stau sa mă gândesc la toate lucrurile şi atunci mă trezesc că trebuie să mă desprind. Nu vreau să am grija a nimic, eu am nevoie de un bărbat pentru că eu sunt o femeie. Şi

se simte prin muzica mea. E cel mai uşor să te dezîndrăgosteşti. Atunci când văd că nu faci nimic bun… Nu am avut timp să sufăr. Nu am simţit vreo durere. Au fost momente de conştientizare şi am zis că trebuie să mă ocup de mine. Vreau să fiu tot anul în trending”, a spus artista.

Rămâne de văzut dacă despărțirea dintre cei doi e pusă pe seama tinereții sau chiar nu-și mai doresc să aibă vreo legătură unul cu celălalt.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristian Comănici, cu ochii în lacrimi după descalificarea de la Puterea Dragostei: ”Cred că ăsta e cel mai mare regret al meu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies