EXCLUSIV. Bogdan Mocanu, despre finala Survivor România: „Elena Marin va câștiga marele premiu”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu o susține pe Elena Marin să câștige Survivor

Cu doar două zile înainte de marea finală Survivor România, Bogdan Mocanu a vorbit despre câștigătorul concursului de supraviețuire de la Kanal D.

Cel mai bun prieten al lui Jador l-a susținut luni de zile pe artist să vină acasă cu marele premiu, însă accidentarea pe care a suferit-o acesta pe traseu i-a dat planurile peste cap. Fan înfocat al emisiunii, Bogdan Mocanu a vorbit despre concurenții rămași în concurs și despre cine ar putea să se întoarcă în România cu trofeul.

Bogdan Mocanu crede că Elena Marin și Zanni merită să câștige marele premiu în valoare de 250000 de lei, mai ales că au demonstrat că sunt niște supraviețuitori, încă de la început.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă se bucură pentru Elena Marin la Survivor România: "Nu m-aș supăra să câștige Elena”

Elena Marin este singura fată care a rezistat în emisiune de la început și a reușit să cucerească publicul datorită abilităților sale, iar acest lucru l-a remarcat și Bogdan Mocanu:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Elena Marin va câștiga Survivor. Este în emisiune de la început și este foarte puternică. Publicul a votat-o. Acesta este modul său de exprimare, să plângă. Nu este un lucru rău, la cât de grele au fost condițiile. Fiecare se exprimă în modul său propriu în astfel de situații.”, a spus Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru kfetele.ro, cu doar două zile înainte de finala Survivor România.

Elena Marin
Elena Marin este preferata lui Bogdan Mocanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

Cât despre Zanni, Bogdan Mocanu l-a apreciat foarte mult pentru modul în care a interacționat cu ceilalți concurenți. Deși Zanni s-a certat de multe ori cu Jador, Bogdan Mocanu crede că Zanni are mari șanse să plece acasă cu marele premiu, mai ales că este foarte iubit de către public și a fost votat de multe ori favorit al publicului.

„Zanni a reușit să le scoată măștile tuturor concurenților și i-a făcut să își arate adevărata față”, a mai spus Bogdan Mocanu.

Despre Marius Crăciun, Bogdan Mocanu nu crede că acesta are șanse prea mari, mai ales că nu a fost de la începutul concursului.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies