Logodnicul Elenei Marin, prima reacție după ce Faimoasa a fost eliminată de la Survivor România

elena marin eliminare survivor romania
Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România

După eliminarea Elenei Marin de la Survivor România, logodnicul Faimoasei face primele declarații despre parcursul acesteia în Republica Dominicană.

Marea Finală de la Survivor România se apropie cu pași rapizi, însă pentru Elena Marin drumul în competiție s-a oprit în data de 8 iulie, atunci când a fost anunțată că va pleca acasă. Faimoasa a fost extrem de susținută de-a lungul timpului de logdnicul ei, care a și comentat ieșirea acesteia din joc.

Logodnicul Elenei Marin, prima reacție după ce Faimoasa a fost eliminată de la Survivor România

Printre persoanele care au susținut-o pe Elena Marin  încă din prima zi a competiției se numără și Andrei, logodnicul acesteia, care întotdeauna i-a transmis mesaje de încurajare.

Citeste si: Daniel Pavel, ultimele declarații înainte de începerea semifinalelor Survivor România: "Suntem concentrați"

survivor romania concurenti
doar patru concurenți au mai rămas în lupta pentru marele premiu[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„Mândru de tine!!! Mândru de parcursul tău! Mândru de sufletul tău! 187 de zile în care ai luptat și te-ai autodepășit! Te iubesc enorm și mă înclin! Felicitări!”, a scris Andrei, logodnicul Elenei Marin, după eliminarea Faimoasei din competiție.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După șase luni petrecute în Republica Dominicană la Survivor România, Elena Marin a ratat intrarea în Marea Finală a competiției.

Citeste si: Fostă concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină mamă? „Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat”.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit.

Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

elena marin eliminare survivor romania
logodnicul Elenei Marin vorbește despre parcursul Faimoasei la Survivor România[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal.

Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a declarat Elena Marin după eliminare.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor România – 8 iulie 2021. Cum arată tenul Elenei Marin

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies