Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Artistul a dat declarații despre locul în care a avut loc evenimentul în timpul unui podcast.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile „X Factor” anul trecut și au început o relație la părăsirea competiției de către artistă. Artistul a confirmat, în timpul podcastului HappyFishTV, că el și Naomi Hedman s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut (…) Au știut doar câțiva apropiați. Frate-miu nici nu cred că știe”, a declarat amuzat Florin Ristei.



Zvonurile au apărut încă de acum câteva luni, când admiratorii, într-o fotografie de pe Instagram, au observat pe degetul artistei un inel cu diamante care părea să fie un inel de logodnă. 

Inelul a fost remarcat și de fanii lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu la nunta lor. Aceștia nu s-au reținut să-i felicite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei a fost unul dintre jurații „X Factor” ai sezonului cu numărul 9, sezon la care a participat și frumoasa Naomi Hedman, care i-a atras atenția artistului din primele momente ale apariției acesteia pe scenă. Povestea lor, însă, a început după ce britanica a fost eliminată din concurs. 

„Relația ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place.

A început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mărturisit Florin Ristei pentru Antena 1.

Naomi Hedman s-a născut și a crescut în Marea Britanie și în prezent este vedetă TV și cântăreață. Aceasta a participat și la un reality show matrimonial în care concurenții trebuiau să își găsească o pereche, pereche care ar fi putut alege dacă se va implica și va investi într-o relație proaspătă sau se va reîntoarce la fostul/fosta partener/parteneră.

Show-ul se numea „Ex on the beach” iar Naomi Hedman a participat la acesta în anul 2016. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies