Mariana, dezvăluiri fără perdea despre Andrei la Puterea Dragostei: "Femeia pe care ai cerut-o în căsătorie chiar aici în Istanbul"

mariana si andrei cearta
Mariana dezvăluie lucruri neștiute despre Andrei la Puterea Dragostei

Mariana lansează o conversație despre viața amoroasă a lui Andrei. Ce reacție are Aya?

Puterea Dragostei vine cu dezvăluiri incendiare, de data asta despre Andrei care pare a fi într-o relație cu altcineva din afara casei, chiar dacă susține că o iubește pe Aya. Ce va spune Mariana despre celebrul concurent?

Mariana, dezvăluiri fără perdea despre Andrei la Puterea Dragostei

În primele zile ale săptămânii la Puterea Dragostei, Victor intră în polemici alături Codruț și Radu, însă în cele din urmă tensiunile se sting și concurenții revin la sentimente mai bune.

De asemenea, o nouă concurentă  își face apariția în casă pentru a-și găsi jumătatea și a trăi fericită până la adânci bătrâneți.

Cu toate că lucrurile par mai liniștite, se pare că în ediția de miercuri revin scandalurile între Mariana, Andrei și Aya. Alexandra intervine de asemenea în relația lui Andrei cu Aya.

Citeste si: Andrada și Cazi de la Puterea dragostei s-au despărțit!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

aya si andrei camera rosie
Aya și Andrei au ajuns în camera roșie pentru a-și rezolva problemele de cuplu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Aya și Andrei vor trebui să o suporte din nou pe Mariana, mai ales că fosta iubită a lui Cristian Comănici vine cu acuzații grave la adresa concurentului.

Mariana susține că Andrei ar fi avut o aventură cu o altă femeie chiar în Istanbul. Ba mai mult, acesta ar fi cerut-o de soție. Cu toate acestea, se pare că Aya ar fi știut aceste detalii și nu este așa de afectată.

Citeste si: Ana Morodan și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de iubire: „M-a cerut în căsătorie”

După mai multe încercări de a-și încheia relația, Andrei și Aya au ajuns în camera roșie pentru a-și rezolva problemele și a fi din nou cuplul pe care îl apreciază telespectatorii.

aya si mariana
Aya încearcă să-i ia apărarea lui Andrei la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Se pare că cel mai grav motiv pentru care s-au certat cei doi până acum a fost atunci când Andrei spunea că dorește să părăsească emisiunea, însă iubita lui nu îi împărtășea sentimentele.

Chiar dacă au rămas amândoi în emisiunea, au luat decizia de a fi din nou împreună și de a mai da o șansă relației începute de atâtea luni.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Berna de la Puterea Dragostei, declarații surprinzătoare despre Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies