Brigitte și Florin Pastramă plănuiesc să-și mărească familia? „Exersez pentru viitor”

Brigitte și Florin Pastramă plănuiesc să-și mărească familia? „Exersez pentru viitor”
Brigitte și Florin Pastramă plănuiesc să-și mărească familia? „Exersez pentru viitor”

Brigitte și Florin Pastramă au o relație armonioasă de ceva timp. Se pare că cei doi îndrăgostiți plănuiesc să aibă un copil împreună, după spusele lui Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au propriul reality-show unde sunt protagoniști și fac dezvăluiri urmăritorilor despre viața lor personală. Cu puțin timp în urmă, Florin Pastramă a surprins publicul făcând un apropo că este posibil să fie viitor tătic. În timp ce Brigitte Pastramă își atenționa soțul să spele câinele într-o zonă intimă, Florin a bătut un apropo că se pregătește și exersează pentru un viitor copil: „Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte.

Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, a zis Florin Pastramă în timpul emisiunii. 

Brigitte și Florin Pastramă vor fi părinți?

Spusele lui Florin Pastramă din cadrul reality-show-ului a pus publicul pe gânduri în ceea ce privește posibilitatea ca aceștia să devină părinți în viitorul apropiat. Dar, până ca acest lucru să se întâmple, cei doi soți își vor îndrepta atenția asupra câinelui lor și vor avea grijă așa cum trebuie de el. 

Citeste si: Laura Cosoi, declarații despre un al treilea copil

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cățelușul se bucură de toată atenția, mai ales datorită victoriei acestuia la concursurile pe care le-a câștigat. 

Citeste si: Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte!

„Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite va deveni campion european.  Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol.

L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul. E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, e cort. Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”
, a mărturisit Brigitte Pastramă.

Sursă foto: Instagram Brigitte Pastramă

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies