Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 iulie

Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 iulie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 iulie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana pe plan financiar.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 iulie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana pe plan financiar.

Berbec

Multi oameni sunt atenti la evolutia ta in materie de munca si tu te simti copplesita. Este posibil chiar sa ai confruntari cu colegii tai de munca. Trebuie sa iti tii emotiile si nervii sub control, astfel incat viata de familie sa nu iti fie afectata.

E cazul sa faci niste schimbari, astfel incat sa iti imbunatatesti performanta la locul de munca.

Taur

Te duci in fiecare zi la locul de munca si te intalnesti cu aceeasi oameni si esti satula de comportamentul acestora. Daca iti doresti sa faci o schimbare, trebuie sa dai dovada de dipllomatie si sa comunici elegant lucrurile care iti displac. Esti in cautarea succesului si, daca vei continua in acelasi ritm, vei avea parte din plin.

Gemeni

Din punct de vedere profesional, vei avea parte de o saptamana foarte incarcata insa te vei descurca de minune la locul de munca si vei avea parte de multe aprecieri. Manifesti interes pentru orice domeniu nou de activitate si iti vei dezvolta cunostintele intens.

Rac

Esti considerata un model la locul de munca, o persoana puternica si plina de idei grozave.

Totusi, ar trebui sa intelegi ca mai ai o viata si in afara locului de munca si ar trebui sa iti dedici din timp si in acea directie. Banii pe care ii castigi cu atat de mult efort ar trebui sa ii directionezi in activitati recreative.

Leu

Esti in cautarea unui nou loc de munca si astrele sunt de partea ta. Vei avea parte de noi inceputuri in zona profesionala si vei descoperi oportunitati noi.

Este un moment bun sa te concentrezi pe evolutia carierei tale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fecioara

Iti aloci prea mult timp muncii tale si chiar si in timpul liber vorbesti despre aceasta. Trebuie sa teopresti din acest obicei, pentru ca ai devenit dependenta de cariera ta.

Balanta

Trebuie sa tepretuiesti mai mult la locul de munca, pentru ca ai foarte multe abilitati si meriti sa ai parte de conditii mai bune. Colegii din jurul tau sunt foarte tensionati si asta iti ingreuneaza mediul de lucru.

Scorpion

Te asteapta dinn nou o satamana monotona in care tu esti blocata in rutina, pe de o parte de deranjeaza, pe de alta parte iti ofera totusi o siguranta si multa liniste.

Daca vrei mai mult, ar trebui sa investesti in niste cursuri si in dezvoltarea ta.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 iulie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 iulie[Sursa foto: PixaBay]

Sagetator

Aceasta saptamana vine la pachet cu noi responsabilitati, dar si cu o crestere salariala. Este o imbunatatirea situatiei tale financiare si va avea un efect pozitiv asupra vietii de familie.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Capricorn

Vei avea o saptamana tensionata in cuplu si vei merge stresata la birou. Vei intampina dificultati in concentrarea pe ceea ce ai de facut totusi, vei primi vesti bune in materie de cariera.

Varsator

Este timpul pentru tine sa faci o schimbare in cariera. Pune mana si actualizeaza-ti cv-ul, pentru ca nu stii ce oportunitati te asteapta in alte companii. Trebuie doar sa iti faci curaj si sa dai inainte.

Citeste si: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie! Vezi cu ce zodie poți forma o căsnicie

Pesti

In aceasta saptamana vei avea parte de beneficii noi financiare. Ca sa se intample totusi acest lucru, trebuie sa mentii lucrurile intr-o perfecta ordine. Vei vedea ca vei avea parte de rezultate extraordinare.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies