Cezar Amititeloaie s-a căsătorit. Vezi ce rochie a avut mireasa

Doctor Cezar și Manuela Alexuc
Nuntă Cezar Amititeloaie și Manuela Alexuc

Unul dintre cei mai doriți burlaci, Cezar Amititeloaie, din România s-a căsătorit cu aleasa inimii.

Îndrăgitul prezentator TV s-a căsătorit cu iubita lui, Manuela Alexuc, pe o frumoasă plajă din Thassos, iar petrecerea a durat nici mai mult, nici mai puțin de o săptămână.

 

Doctor Cezar, prezentatorul emisiunii Hello Chef, și-a unit destinul cu Manuela Alexuc. Mireasa a avut o ținută specială și surprinzătoare pentru invitați, optând pentru o rochie de mireasă ceva mai transparentă. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Prezentatorul emisiunii Hello Chef, Cezar Amititeloaie, s-a căsătorit cu Manuela Alexuc

Doctor Cezar Amititeloaie a avut mulți invitați la nuntă, toți au purtat haine de culoare albă. Manuela Alexuc a reușit să atragă toată atenția asupra ei cu apariția ei atrăgătoare. Pozele de la nuntă au fost realizate de Cătălin Paloșanu și distribuite pe rețelele de socializare pe cei doi proaspăt-căsătoriți.

Cezar Amititeloaie are 49 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta.

Acesta a terminat Facultatea de Medicină din Iași, după care a devenit fondatorul brandului Vivertine, proiect care oferă servicii și din categoria fitness, și din categoria medicală. Cezar este medic specialist cardiolog, antreprenor, iubitor de sport, psihologie si nutriționist. 

Doctor Cezar a hotărât să se axeze pe carieră din dorința de a-i învăța pe oameni să fie preventivi când vine vorba de problemele de sănătate pe care le-ar putea întâmpina, totodată să-și schimbe în bine stilul de viață.

Anul acesta a devenit și prezentator la emisiunea Hello Chef, împreună cu Roxana Blenche, finalista competiției de gătit Chefi la Cuțite.

Manuela Alexuc, divina mireasă, a terminat în anul 2010 cursurile Facultății de Filosofie și Științe Politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, după care a mai făcut și un master în Economie și Afaceri Internaționale. Pesemne că Manuela Alexuc este o femeie inteligentă, căreia i-a plăcut școala.

Din anul 2017, Manuela lucrează ca PR și ca manager de vânzări la Vivertine împreună cu soțul ei, brand fondat de Cezar Amititeloaie. 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan a Andreei Bănică. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies