Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă

andra teodorescu gravida
Andra Teodorescu este însărcinată

Daniel Pancu și Andra Teodorescu vor deveni părinți pentru prima oară. Viitoarea mămică a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți și de aceea viitoare mămică a dorit să posteze prima imagine cu burtica de gravidă.

Andra Teodorescu, iubita lui Daniel Pancu, este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă

După ce Andra Teodorescu și Daniel Pancu au aflat că vor deveni părinți, viitoarea mămică a postat prima imagine cu burtica de gravidă, iar comentariile pline de felicitări nu au întârziat să apară.

Andra Teodorescu s-a afișat cu burtica de gravidă chiar pe contul personal de Instagram și toată lumea a putut să vadă că cei doi îndrăgostiți se află la malul mării și petrec cele mai frumoase clipe.

Citeste si: Alexandra își îndreaptă armele către Aya la Puterea Dragostei: "Aici ai stat cu el, acasă l-ai fugărit!"

andra teodorescu insarcinata
Andra Teodorescu și Daniel Pancu vor deveni părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Andra Teodorescu]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Daniel Pancu va deveni tătic pentru a treia oară, însă asta nu înseamnă că emoțiile nu sunt la fel de copleșitoare ca prima dată și sentimentul de fericire nu este la fel de intens.

„Am trecut și eu și tu (nr.- prin divorț). Toată lumea. Viața merge doar înainte. Fericiți nu putem să fim în momentele astea. Copiii sunt mai importanți decât mine sau decât ea”, spunea Daniel Pancu.

Citeste si: Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, mămică pentru a doua oară?

Daniel Pancu nu și-a putut stăpâni fericirea atunci când a aflat că va deveni tătic, așa că a plecat împreună cu iubita lui, Andra Teodorescu, la mare.

andra teodorescu mamica
Andra Teodorescu va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Andra Teodorescu]

Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și își doresc o vacanță de vis pe litoral, acolo unde se relaxează și se gândesc, cu siguranță, la momentul în care își vor strânge copilul în brațe.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu sunt atât de îndrăgostiți încât pe rețelele de socializare apar doar poze cu cei doi fiind îmbrățișați sau sărutându-se, semn că nimic nu poate sta în cala destinului celor doi.

Fanii le apreciază fotografiile și le spun că le stă foarte bine împreună, ceea ce-i face pe cei doi să fie și mai entuziasmați.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Bindi, fiica lui Steve Irwin, din nou gravidă la 4 luni distanță de la nașterea fetiței ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies