Mama Geta, mesaj surprinzător pentru Andrei Dascălu de la Survivor România 2021

mama geta si culita sterp
Mama Geta și-a schimbat favoritul la Survivor România 2021

Mama Geta i-a lăsat mască pe internauți atunci când s-a declarat fana lui Andrei Dascălu. Ce mesaj i-a trimis Războinicului?

Chiar dacă la începutul competiției din Republica Dominicană, mama lui Culiță Sterp ținea cu Zanni, pe parcurs s-au schimbat lucrurile, așa că Andrei Dascălu i-a luat locul Faimosului.

Mama Geta, mesaj surprinzător pentru Andrei Dascălu de la Survivor România 

Mama Geta declarat întotdeauna că îl susține pe Zanni la Survivor România, asta după ce Culiță Sterp a ieșit din competiție. Cu toate acestea, pe parcurs proaspăta bunicuță și-a schimbat ideile.

Se pare că Andrei Dascălu a fost cel care a câștigat-o de partea lui pe mama Geta, iar aceasta i-a transmis câteva mesaje emoționante.

Citeste si: Albert Oprea continuă războiul cu Sorin Pușcașu chiar și după terminarea Survivor România 2021

mama geta mesaj pentru andrei dascalu
Mama Geta i-a transmis un mesaj emoționant lui Andrei Dascălu[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cu ocazia zilei sale de naștere, Andrei Dascălu a primit câteva cuvinte din partea mamei lui Culiță Sterp, așa că Războinicul are încă un fan cu ocazia participării la Survivor România 2021.

„Te apreciez foarte mult, ești un băiat foarte educat și ai un caracter deosebit! Tu ești Survivor! La mulți ani plini cu bucurii”, a fost mesaj transmis de mama Geta pentru Andrei Dascălu.

Citeste si: Maria Chițu și Albert Oprea, despre presupusul sărut de la Survivor România 2021. A fost adevărat sau nu?

Mama Geta spunea că și-ar dori ca fiul ei să împartă banii cu Zanni, însă în cele din urmă Culiță Sterp a ieșit din competiția Survivor România 2021 pentru a-i fi alături iubitei sale în cea mai importantă zi din viața lor, nașterea copilului.

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj lui Zanni, direct de la o petrecere, semn că s-a bucurat să-l știe câștigător. Cât despre mama Geta, aceasta a avut toată atenția îndreptată spre Andrei Dascălu.

Cu puțin timp înainte, mama Geta i-a anunțat pe toți că favoritul dânsei este Andrei Dascălu, ceea ce i-a luat pe surprindere pe internauți.

„Sper să câștige Andrei.

Un caracter atât de frumos… mi-a dat multe emoții de fiecare dată când a jucat cu Culiță, dar cu toate acestea îl susțin cu tot sufletul. Haideți să îl votăm în marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul”, a declarat mama Geta.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce a fost între Zanni și Elena Marin dincolo de camere: „Am pus ambele mâini, nu doar una”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies