Antrenorul Adrian Vasile formează un cuplu cu fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu

adrian vasile si delia tudose
Adrian Vasile este într-o relație cu Delia Tudose

Adrian Vasile și fosta iubită a lui Vali Bărbulescu sunt împreună.

Adrian Vasile, antrenor principal la CSM București și selecționerul naționalei de handbal feminin, și fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au afișat împreună pe rețelele de socializare.

Adrian Vasile, într-o relație cu fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu

Delia Tudose și Vali Bărbulescu au avut o relație tumultoasă care a durat 12 ani, timp în care cei doi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori.

Vali Bărbulescu a avut câteva tentative de a fi infidel, însă Delia Tudose s-a întors de fiecare dată la iubitul ei și l-a iertat.

Citeste si: Marius a părăsit casa Puterea Dragostei în gala de duminică!

delia tudose relatie
Delia Tudose este într-o relație cu Adrian Vasile[Sursa foto: Instagram Delia Tudose]

”Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor.

Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, spunea Vali Bărbulescu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Acum iată că soarele a răsărit și pe strada frumoasei vedete, căci Delia Tudose este într-o relație  cu Adrian Vasile, antrenor principal la CSM București și selecționerul național de handbal feminin.

Citeste si: Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au împăcat

În prezent, cel mai nou cuplu din showbiz  se află pe insula Mykonos, acolo unde petrec o vacanță de neuitat ca doi îndrăgostiți veritabili. Cei doi sunt însoțiți de Tudor Mihăiță, fiul actorului George Mihăiță și soția lui, Meg.

delia tudose si adrian vasile
Delia Tudose și Adrian Vasile formează cel mai nou cuplu din showbiz[Sursa foto: Instagram Delia Tudose]

Înainte de a avea o relație cu Delia Tudose, Adrian Vasile a fost într-o relație cu Cristina Vărzaru, fostă mare handbalistă.

Adrian Vasile se poate lăuda nu doar cu o viață personală extrem de frumoasă, ci și cu latura profesională care merge din ce în ce mai bine.

„Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale… o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem.

Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo”, declara Adrian Vasile în luna ianuarie.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alexandra, dezvăluiri neașteptate despre Aya la Puterea Dragostei! "Știu cine ai fost"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies