Lidia Bejenaru-Botgros, soția lui Nicolae Botgros a murit: „O zi tristă...”

nicolae botgros sotie
soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani

Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Soția lui Nicolae Botgros era solista orchestrei „Lăutarii”.

Pentru lumea muzicii populare, aceasta este o zi de doliu. Lidia Bejenaru-Botgros, soția lui Nicolae Botgros și solista orchestrei „Lăutarii”, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Anunțul a fost făcut de Andrei Locoman, directorul general ,,Moldova-Concert”.

Lidia Bejenaru-Botgros, soția lui Nicolae Botgros, a murit: „O zi tristă...” 

Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Solista de muzică populară avea în spate 45 de ani de experiență pe scenă.

Trista veste a fost anunțată de Andrei Locoman, directorul general "Moldova-Concert": „Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejanaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ.

Citeste si: Omar Arnaout, primele declarații despre căsătoria cu iubita lui: "Aceasta mi-a pus capac"

nicolae botgros doliu
doliu în familia lui Nicolae Botgros[Sursa foto: Instagram Nicolae Botgros]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani”.

Nicolae Botgros  își părăsise recent amanta și copilul pe care îl aveau împreună pentru a se întoarce la soția lui.

Citeste si: Denise Rifai si Mihai Ghita, premiati  de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Roman” 

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat.

Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect.

lidia bejenaru-botgros
Lidia Bejenaru-Botgros a murit[Sursa foto: Instagram Nicolae Botgros]

Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor.

Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei.

Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a declarat Anișoara Dabija, femeia care i-a dăruit un copil lui Nicolae Botgros.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: "Am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies