Ștefania de la Puterea Dragostei are o nouă relaţie! Primele imagini cu iubitul acesteia

Ștefania de la Puterea Dragostei are o nouă relaţie! Primele imagini cu iubitul acesteia
Ștefania de la Puterea Dragostei are o nouă relaţie! Primele imagini cu iubitul acesteia

Ștefania, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a afișat cu noul ei iubit și pare că este mai fericită ca niciodată.

Ștefania, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a publicat recent o fotografie cu noul ei iubit, după ce a suferit luni în șir din cauza relației anterioare cu Adelin. Cei doi s-au cunoscut în competiție, dar s-au despărțit după scurt timp din cauza certurilor și neînțelegerilor.

După relația eșuată cu Adelin, care ar fi fost o persoană extrem de agresivă și care ar fi supus-o la chinuri greu de imaginat, bruneta a încercat să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat, însă nici data aceasta nu a fost cu noroc.

Ștefania l-a cunoscut pe Mihai în cadrul unei alte emisiuni matrimoniale, dar după lungi încercări de a sta împreună, cei doi au decis ca varianta cea mai sănătoasă pentru amândoi ar fi să rămână doar prieteni buni.

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei și-a cerut iubita în căsătorie

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ștefania, primele imagini cu noul ei iubit

Ulterior, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a afișat pe una dintre cele mai populare rețele de socializare cu un alt bărbat, ce pare îndăgostit până peste cap de ea.

Imaginile au fost postate de prietena ei cea mai bună, Marinela Mavrodin, de asemenea fostă concurentă Puterea Dragostei. Aceasta i-a surprins pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre care au stârnit zeci de comentarii de la fanii de pe TikTok:

„În sfârșit o văd liniștită, protejată, iubită. Meriți din plin, Ștefania. Sper ca Dumnezeu sa vă țina împreună plini de fericire și încredere”, a spus unul dintre urmăritorii Marinelei Mavrodin.

„În sfarșit e și ea fericită alaturi de un bărbat adevărat, că de ratați s-a săturat”, a mai adăugat un fan.

Citeste si: //DESCOPERĂ// cine este Bianca Iordache. Dansatoarea care i-a furat inima lui Pepe și lui Alex Bodi

În imagini se poate observa cum bărbatul o sărută pe Ștefania pe frunte, semn ce arată clar sentimentele puternice pe care le are față de ea.

Ștefania, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a trecut prin multe experiențe neplăcute în relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpul, dar acum pare că și-a întâlnit în sfârșit sufletul pereche.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Elena Gheorghe, mămică din nou? ”Îl așteptăm pe al treilea cu brațele deschise”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies