Maria Ilioiu i-a spus „Adio!” iubitului ei, după 5 ani de relație: „Este definitiv!”

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu urma să se căsătorească

Încă o relație de lungă durată a luat sfârșit în lumea showbiz-ului românesc!

Maria Ilioiu, una dintre cele mai frumoase foste concurente de la "Bravo, ai stil", a decis să se despartă de iubitul ei, după mai bine de 5 ani de relație. Vedeta susține că de aceasta dată a luat o hotărâre defintivă, șocant fiind faptul că deja l-ar fi uitat pe fostul partener, după doar câteva săptămâni de la despărțire.

Citeste si: Este oficial! Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație de 10 ani

Aceasta spune că nu mai vrea să lase loc de o posibilă reîmpăcare, iar decizia va rămâne, fără ezitare, una de lungă durată.

Maria Ilioiu a încheiat un capitol din viața ei!

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a declarat, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, că au existat foarte multe certuri între ea și fostul iubit, relația dintre cei doi fiind permanent instabilă, cu multe despărțiri și împăcări.

De această dată, spune Maria, nu mai există cale de întoarcere, după ce prietenul ei ar fi întrecut absolut orice limită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Albert Oprea de la Survivor România, despre relația cu Simona Hapciuc: „Fizicul m-a atras!”

„O să fie definitiv, o să vedeți.

Deja au trecut trei săptămâni, aproape o lună și l-am uitat, să-ți zic sincer, este ca și cum nici măcar n-a fost o relație de cinci ani de zile. Nici mie nu-mi vine să cred. Noi am tot fost, ne tot împăcam, ne despărțeam, asta era viața noastră, dar de data asta simt eu că nu-l mai pot accepta în viața mea”, a declarat Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu a participat la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]
 

De asemenea, vedeta a povestit și despre relații în general, menționând faptul că a întâlnit multe femei care au avut nevoie de o perioadă de recuperare după despărțire, perioadă în care s-au confruntat cu stări nu tocmai plăcute.

Citeste si: Relația dintre Andrei Dascălu și Roxana Ghiță, după ce finalistul de la Survivor a postat o imagine cu Maria Chițu. Care a fost reacția Roxanei

În schimb, ea spune că s-a simțit incredibil după ce i-a spus „Adio!” fostului și că astfel de sentimente te fac să crezi că „te-ai născut pentru a doua oară”.

Maria Ilioiu are mulți admiratori și cu siguranță nu duce lipsă de atenția și aprecierea unui bărbat, iar acest lucru a fost confirmat chiar de ea în cadrul mai multor sesiuni de interviuri.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Jador, accident cu bolidul de lux! Cum se simte artistul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies