Rona Hartner și Herve Camilleri nu mai divorțează? Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Rona Hartner
Rona Hartner a anunțat divorțul acum două luni

Rona Hartner și Herve Camilleri se înțeleg foarte bine, chiar dacă au inițiat deja divorțul: „Nu știm exact ce vom fi”

Actrița Rona Hartner a spus, în urmă cu două luni, că vrea să divorțeze de Herve Camilleri. Cu toate că anunțul a fost făcut chiar de Rona Hartner, cei doi sunt, și în acest moment, soț și soție.

În ultima perioadă, relația dintre cei doi a fost încărcată cu momente tensionate, dar actrița și-a schimbat brusc atitudinea și pare că își dorește cu tărie să lupte pentru căsnicia ei.

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit! Declaraţiile neaşteptate ale frumoasei blonde

Procesul divorțului, pe care l-au inițiat cei doi, continuă și în aceste condiții, iar acum nici măcar ei nu sunt siguri cum vor să îți continue viețile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rona Hartner
Rona Hartner s-a căsătorit cu un francez[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unei emisiuni la Antena Stars, Rona Hartner a declarat că se înțeleg bine, dar divorțul ar fi mai mult decât necesar.

Va fi un divorț foarte frumos.(...) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură.

Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate.(...) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner, despre motivul real pentru care s-au despărțit

Actrița a menționat că principalul motiv pentru care s-au despărțit a fost acela că Herve Camilleri este catolic și a mai fost căsătorit, iar în această religie legăturile sufletești se construiesc foarte greu, Rona menționînd faptul că a simțit nesiguranță în ceea ce

îl privește pe soțul ei.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Ana Porgras: "Nu e greșit să iubești pe cineva"

Ea crede că acesta nu și-a pierdut toate sentimentele pentru femeia care i-a fost alături înainte.

„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla.

(...) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a explicat actrița.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies