Cu cine seamănă micuța Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol?

gina pistol copil
Gina Pistol vorbește despre micuța Josephine

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol a dezvăluit cu cine seamănă micuța Josephine.

Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată de când micuța Josephine a intrat în viața lor. Chiar dacă cei doi au ales să nu-i arate chipul fetiței, asta nu înseamnă că rețelele sociale sunt lipsite de fotografii cu cea mică. De asemenea, frumoasa prezentatoare s-a dat de gol și a spus cu cine seamănă copilul.

Cu cine seamănă micuța Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol?

Chiar dacă au trecut câteva luni de când micuța Josephine a venit pe lume, Smiley și Gina Pistol continuă să-i ascundă chipul copilei. 

Internauții se întreabă în continuare care este motivul celor două vedete de a recurge la acest gest, iar cei doi răspund fără menajamente tuturor.

Citeste si: Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

gina pistol si smiley copil
Gina Pistol și Smiley nu vor să arate chipul micuței Josephine[Sursa foto: Instagram Gina Pistol]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.", a mărturisit Gina Pistol.

Citeste si: Fiica Andreei Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities, pregătită să fie soră mai mare. Cum a surprins-o micuța pe vedetă

Se știe deja că Gina Pistol a fost una dintre cele mai râvnite femei din România, iar Smiley nu se află mai prejos căci multe tinere și-ar fi dorit să-l aibă drept partener.

Iată că până la urmă Gina Pistol și Smiley s-au găsit și au început o relație care a mers până într-acolo încât cei doi și-au mărit familia și au întâmpinat-o cu inimile deschise și pe Josephine, fetița lor născută din dragoste pură.

smiley si gina pistol copil
Smiley și Gina Pistol și-au întregit familia atunci când au întâmpinat-o fericiți pe micuța Josephine[Sursa foto: Instagram Smiley]

Acum, fanii se întreabă cu cine oare seamănă fetița celor doi și au îndrăznit să pună această întrebare chiar mămicii, Gina Pistol. Frumoasa blondină nu s-a sfiit să răspundă, așa că acum s-a aflat încă un detaliu despre Josephine, copilul care le-a umplu casa de zâmbete celor două vedete.

"Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?».

Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine.", a spus Gina Pistol.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies