Daniel Pavel, adevărul despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

daniel pavel declaratii
Daniel Pavel vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021

Daniel Pavel vorbește cu sinceritate despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Daniel Pavel vorbește despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, cel mai iubit dar și cel mai contestat concurent al show-ului.

Daniel Pavel, adevărul despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, cel care a ținut competiția din Republica Dominicană într-un ritm alert dar sigur, vorbește acum despre câștigătorul celei mai dificile încercări din showbiz.

Zanni, cel care a demonstrat că poate să ducă orice luptă până la capăt, a câștigat inimile a milioane de telespectatori, dar a fost de asemenea ironizat pe tot parcursul competiției.

Citeste si: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după o relație de 6 ani: "A fost frumos, s-a terminat"

daniel pavel despre zanni
Daniel Pavel spune adevărul despre Zanni de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Daniel Pavel]

"Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021. Eu nu cred în acest cuvânt „hater”, este un termen de formă, și nu de fond, de conținut. Nu cred că există ură cu adevărat. Sunt telespectatori pătimași și le-aș mulțumi și pe această cale pentru incredibila lor capacitate de a rămâne amorsați pe noi, pe ceea ce se întâmpla acolo", spune Daniel Pavel.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

Daniel Pavel știe că Survivor România 2021 a reușit să ajungă la inimile a mulți oameni, însă au existat și câteva persoane care au contestat anumite întâmplări din Republica Dominicană.

„Survivor România a câștigat inimile publicului din România prin autenticitate și intensitatea trăirilor, tocmai prin faptul că totul este atât de real.

zanni survivor romania
Zanni a câștigat Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Totul acolo este hiperbolizat, nervii sunt întinși la maximum, toate instinctele de supraviețuire sunt în alertă. Eliminările și evoluția concurenților au fost decise de două mari componente: felul în care ei au
performat și relaționat pe traseu și în camp și voturile publicului. Eliminările au fost făcute exclusiv de Marele Public. Singura regie ținea de partea de set, de ceea ce este specific unui show de televiziune.", spune Daniel Pavel.

Daniel Pavel își amintește și de momentele dificile care au existat pe tot parcursul competiției, iar unul anume l-a avut ca protagonist chiar pe Zanni.

"Da, a fost momentul în care experiența marilor arene fotbalistice a fost acolo cu noi.

Este vorba despre momentul critic din echipa Faimoșilor în care protagoniști au fost Ștefan, pe de o parte, și Sebi și Zanni, pe de altă parte.

Și-au spus ce au avut de spus, Ștefan s-a întors către ei și acela a fost un moment în care a apărut un mic angajament fizic", a povestit Daniel Pavel.

Sursa: viva.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Marius Crăciun și-a sărutat iubita în fața tuturor! Cum arată femeia de care s-a îndrăgostit Războinicul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies