Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

romina puterea dragostei
Romina s-a despărțit de bărbatul cu care s-a iubit într-o altă emisiune matrimonială

Romina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei cunoscut într-o altă emisiune matrimonială.

Romina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a participat într-o altă emisiune matrimonială unde și-a întâlnit sufletul pereche, pe Ionuț. Chiar dacă avea impresia că relația ei va dura la nesfârșit, iată că nu a fost totul așa roz și frumoasa brunetă a dezvăluit motivul real care a dus la despărțire. 

Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

Romina de la Puterea Dragostei și-a întâlnit sufletul pereche  într-o altă emisiune matrimonială, de unde a plecat acasă împreună cu el pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște și pace.

Iată că internauții au judecat-o și de această dată pe Romina, căci mulți i-au spus că este o persoană falsă care își dorește, de fapt, doar faimă și expunere.

Citeste si: John Corbett și Bo Derek s-au căsătorit în secret...anul trecut

romina si ionut cuplu
Romina de la Puterea Dragostei a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Romina s-a apărat pe rețelele de socializare și spune că nu este normal să judeci un om fără să-l cunoști, așa că a dezvăluit motivul real pentru care s-a despărțit de Ionuț.

”De ce oamenii judeca fără a te cunoaște?  Atunci când primesc mesaje de la oameni și văd uneori cuvinte urate și jigniri ....mă întreb de ce îmi vorbesc așa dacă nici măcar nu ma cunosc.

Citeste si: Bogdan Mocanu, planuri mari cu actuala iubită: "Devine soție"

E urât să vezi mesaje de la oameni că eu aș fi o falsă sau alte cuvinte urâte...Jur nu înțeleg de ce ...Încercați să descoperiți omul apoi să-l judecați, pentru că “ Nu e frumos să judeci o carte fără a-i citi conținutul “ .Păcat”, a scris Romina. 

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

După multe critici și acuze, Romina s-a apărat, astfel că toată lumea a putut să vadă adevărata față a fostei concurente de la Puterea Dragostei.

”Draga mea, atunci cand alegi sa apari la tv, automat devii persoana publica si oamenii pot vedea care iti este caracterul. Tu te-ai dus la acea emisiune ca sa devii cunoscuta nu pt a te casatori, etc. Din moment ce voi v-ati despartit imediat dupa, este clar ca totul a fost de fatada.

Personal, mi-ai placut, esti foarte frumoasa, insa intradevar, esti falsa. Pace!”, a scris cineva.

”Nu m-am dus sa devin cunoscută ,M-am dus pentru experiențe noi, repet “nu pentru a mă face cunoscuta “. Pentru ca ma mulțumesc cu statutul pe care l-am modelat singurică. Ne-am despărțit pentru ca și-a permis să ma lovească peste față și să mă însele ....îmi pare rău ca oamenii judeca neștiind adevarul”, a fost răspunsul Rominei.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Bani de la stat pentru mămici! Cine va primi 2.000 de lei de la UE?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies