Casa lui Culiță Sterp, atracție pentru turiști. Ce spune mama Geta despre acest fenomen

mama geta declaratii
mama Geta povestește de ce a ajuns casa lui Culiță Sterp atracție pentru turiști

Mama Geta vorbește despre motivul pentru care casa lui Culiță Sterp a devenit atracție turistică.

Mama Geta dezvăluie motivul pentru care casa lui Culiță Sterp a devenit atracție turistică. Ce vin oamenii să vadă, de fapt?

Casa lui Culiță Sterp, atracție pentru turiști. Ce spune mama Geta despre acest fenomen

Mama Geta  spune că acum patru ani a decis că este momentul să-și renoveze casa, însă nu știa că acest lucru va atrage atenția turiștilor ca un magnet.

" Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul.

Citeste si: Theo Rose, surprinsă în costum de baie! Cum arată îndrăgita solistă la plajă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

culita sterp si iancu sterp
Culiță Sterp și Iancu Sterp sunt pictați pe zidul casei în care locuiesc[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.", a declarat mama Geta.

Mama Geta este de părere că unii turiști exagerează, însă aceasta știe cum să se poarte pentru ca totul să decurgă în bunăstare și iubire.

Citeste si: Bianca Comănici, apropiată de Andrei Dascălu după despărțirea Războinicului de Roxana Ghiță de la Survivor România

iancu si culita
Mama Geta vorbește despre motivul pentru care casa ei a ajuns atracție turistică[Sursa foto: Instagram Culita Sterp]

" Mă trezesc că mă ating ca pe sfintele moaşte şi atunci mă gândesc că nu se glumeşte cu lucrurile astea. Dar lumea pare că iubeşte familia noastră. Şi vin mulţi să-şi facă poze cu pictura băieţilor mei, mai ales în weekend! Mulţi îmi zic că băieţii sunt foarte de treabă, iar cei care ne cunsoc mai bine îmi apreciază şi fetele.

Şi mi se umple inima de bucurie.

Dar mai sunt şi turişti insistenţi, care nu se mulţumesc cu o poză, două, trei sau cu o strângere de mână. Sunt mai insistenţi şi trebuie să fiu mai atentă cu aceia. După cum sunt şi turişti care cumpără produse de la noi, făcute în casă, în frunte cu brânza de oaie.", a precizat mama lui Culiță Sterp.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este din nou într-o relație. Fosta concurentă a postat primele imagini cu iubitul ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies