Mariana de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cristian Comănici: "Mă simțeam protejată în momentul în care îl vedeam"

Mariana de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cristian Comănici:
Mariana de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cristian Comănici: "Mă simțeam protejată în momentul în care îl vedeam"

Mariana a părăsit competiția Puterea Dragostei și acum vorbește despre relația cu Cristian Comănici. Ce spune fosta concurentă?

Mariana de la Puterea Dragostei a părăsit competiția după mai bine de un an în care a continuat să-și caute sufletul pereche. Acum vorbește despre relația cu Cristian Comănici.

Mariana de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cristian Comănici

Mariana de la Puterea Dragostei a mărturisit că nu a mai putut fi într-o relație cu Cristian Comănici din cauza diferențelor prea mari de gândire pe care le aveau.

 "Mi se pare că suntem foarte diferiți, în primul rând ca și caractere și ca ceea ce ne dorim noi pe viitor. El este o persoană care își dorește foarte multă afecțiune de la persoana de lângă el.

Citeste si: David de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu Mona

Eu, sincer, sunt o persoană mult mai rece, nu sunt genul de persoană care să îmi exprim sentimentele sau să fiu foarte afectuoasă.

Așa sunt eu, așa am fost obișnuită să fiu.", a declarat Mariana de la Puterea Dragostei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mariana mai spune că nu a dorit niciodată ca iubitul ei să se schimbe pentru ea, căci nu așa vede o relație amoroasă productivă.

"Sincer, eu nu mi-am dorit niciodată ca o persoană să se schimbe doar ca să îmi facă mie pe plac.

Dacă el este așa ca persoană, nu-mi doresc să îl schimb eu.

Citeste si: Akebono de la Puterea Dragostei a ajuns în arest. Cum se apără fostul concurent

În momentul în care o persoană se schimbă doar de dragul meu, deja nu mai este el, ar trebui să vină de la sine lucrurile astea, nu să facă anumite sacrificii fiindcă îmi doresc eu asta, sau fiindcă am eu nevoie de aceste lucruri.",

a mărturisit fosta concurentă a show-ului de la Kanal D.

Mariana a mărturisit că se simțea protejată în preajma lui Cristian Comănici și de aceea a acceptat să fie într-o relație cu acesta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

"Îmi era foarte drag de el ca persoană și mă simțeam protejată în momentul în care îl vedeam că, de fiecare dată când am un conflict cu cineva sau cineva încearcă să îmi facă rău, el era acolo pentru mine și îmi lua apărarea. Era, într-un fel, alături de mine, fiind acolo, printre străini. A fost greu dar am zis, de ce nu, merită să îi dau o șansă. Din păcate, nu s-a ajuns unde a trebuit sau unde și-ar fi dorit el.

Sunt conștientă că probabil avea mai multe așteptări în momentul în care i-am acordat acea șansă, dar dacă nu am putut să ofer mai mult, nu pot să fac ceva doar de dragul de a mulțumi persoana pe care o am alături. Prefer să fiu sinceră, să îi spun adevărul de la bun început, decât să stau, să își piardă și el timpul alături de mine, și eu alături de el.

Îi doresc tot binele din lume și cred că va găsi o persoană care să îl înțeleagă 100%, nu cu jumătăți de măsură, cum a fost în cazul meu. Ar fi fost mult mai ok dacă nu ne-am fi acordat șansa asta, de a fi împreună.", a declarat Mariana.

 

Sursa: wowbiz.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce s-a întâmplat cu Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor România 2021: "Era o perioadă grea"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies