Larisa Udilă de la Bravo, ai stil!, primele declarații după naștere

larisa udila a nascut
Larisa Udilă a născut pentru prima oară

Larisa Udilă a devenit mămică pentru prima oară. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a născut prin cezariană.

Larisa Udilă a devenit mămică pentru prima oară și le-a povestit fanilor fiecare proces prin care a trebuit să treacă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și-ar fi dorit să aibă parte de o naștere naturală, însă a fost nevoită să recurgă la cezariană în ultima clipă.

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil!, primele declarații după naștere

Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu orice noutate apare în viața ei legată de sarcină.

Iată că a venit momentul în care frumoasa brunetă s-a prezentat la spital pentru a da naștere bebelușului.

Cu toate că și-a dorit să nască pe cale naturală, Larisa Udilă a fost nevoită să accepte sfatul medicului și să apeleze la operația de cezariană.

Citeste si: Mircea Moldovan va deveni tătic. Simona, iubita lui, este însărcinată

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

larisa udila declaratii nastere
Larisa Udilă a devenit mămică pentru prima dată[Sursa foto: Instagram Larisa Udila]

”Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începusese să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală.

Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic”, a povestit Larisa Udilă.

Larisa Udilă s-a prezentat la spital după ce cu o noapte înainte a simțit contracții mici care au speriat-o.

Citeste si: David de la Puterea Dragostei spune adevărul despre relația cu Mona

”Ei bine, contracțiile mele au început ieri noapte pe la 3 dimineață, au început ușor, am avut o contracție, apoi la 5 am avut o contracție destul de puternică, apoi când am fost la toaletă mi s-a umplut hârtia igenică de sânge și o gelatină, panică vă dați seama, am zis că mor.

Ogi a sărit din pat, nu înțelegeam ce se întâmplă.

După ce ne-am documentat am văzut că de fapt este normal, când am ajuns la spital la urgență medicul a venit imediat acolo și m-a consultat și mi-a zis că trebuie să mă internez și când am văzut că iarăși era sânge pe mănușa lui, iar panică. Treaba cu sânge m-a panicat, aveam tensiune cu 15 și, era foarte mare”, a spus Larisa Udilă.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Biran Damla Yılmaz, actrița care interpretează personajul principal în serialului “Nehir”, s-a despărțit de iubitul ei, actorul Ilker Kaleli

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies