Bogdan Mocanu și iubita misterioasă s-au împăcat. Cei doi au apărut din nou pe rețelele de socializare

bogdan mocanu relatie
Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui după ce a mărturisit că au câteva probleme în cuplu

După ce a dat de înțeles că nu se mai înțelege bine cu iubita, Bogdan Mocanu s-a afișat din nou cu aceasta pe rețelele de socializare.

Bogdan Mocanu a mărturisit că nu se mai înțelege așa de bine cu iubita misterioasă, însă nu a dat de înțeles că s-au despărțit. La scurt timp, artistul a postat o fotografie cu focoasa brunetă.

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă s-au împăcat

Bogdan Mocanu nu a dezvăluit identitatea iubitei sale nici până la momentul actual, dar a declarat că nu se mai înțelege așa bine cu cea care îl făcea fericit până acum ceva timp.

„A fost cu mine mereu, m-a susținut oricând, nu am nimic să-i reproșez. Nu ne-am despărțit, e o perioadă în care trebuie să ne cunoaștem mai bine anul pe altul, dar și pe noi.

Citeste si: Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare

bogdan mocanu relatie
Bogdan Mocanu nu a dorit să dezvăluie identitatea iubitei lui[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

Am auzit că e la mare, dar nu cu mine.

Ultimul mesaj suna rău, cam cu ceartă, nu reproșuri, orgolii și cuvinte spuse la nervi. Cred că problema e la mine, cred că am pretenții acolo unde nu ar trebui să am. S-a întâmplat de prea multe ori împăcarea aia dulce, ajungi la saturație, trebuie să ne maturizăm”, a declarat Bogdan Mocanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Julie Mayaya și logodnicul ei s-au despărțit: „Sunt singură”

În ciuda declarațiilor, artistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afișează destul de tandru alături de bruneta misterioasă.

bogdan mocanu s-a impacat cu iubita
Bogdan Mocanu s-a afișat din nou pe rețelele de socializare alături de iubita lui[Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu]

„Sunt într-o perioadă de tranziție. Nu toți oamenii din viața mea merită să mă consum pentru ei. Am zis să mă pun pe mine pe primul loc.

Este o femeie de nota un milion.

O femeie pe care o să o respect toată viața. Am o problemă eu cu prioritățile. Nimeni nu îți vrea binele mai mult decât ți-l vrei tu. Degeaba am tot ce vreau dacă nu sunt sănătos. Cine e în stare să respecte asta, bine”, a spus Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a șters pozele de pe contul personal de Instagram în care apărea alături de iubita lui, dar la scurtă vreme a fost văzut în compania aceleiași femei.

Chiar dacă a trecut aproape un an de când Bogdan Mocanu iubește mai sincer ca oricând, identitatea iubitei sale rămâne în continuare un mister pentru toată lumea.

”E foarte mișto când nu poate să vină nimeni să-mi zică că uite am văzut-o cu nu știu cine e. Oamenii care știu despre ea sunt oameni cu coloană vertebrală și nu ar face așa ceva.”,

a declarat Bogdan Mocanu.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alexandra, dezvăluiri neașteptate la Puterea Dragostei: "Suntem gravide amândouă!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies