Top 6 destinații turistice exotice și accesibile pentru concediul de vară

Top 6 destinații turistice exotice și accesibile pentru concediul de vară
Top 6 destinații turistice exotice și accesibile pentru concediul de vară

Îți dorești o vacanță de vis, într-o destinație exotică, unde să te bucuri de ape cristaline, plaje deosebite și obiective turistice inedite, dar te gândești că trebuie să scoți prea mulți bani din buzunar?

Ei bine, să călătorești în unele dintre cele mai frumoase locuri din lume poate fi uneori mai ieftin decât să vizitezi anumite țări din Europa. 

Dacă ești în căutare de inspirație pentru vacanța din sezonul estival, vrei să vizitezi destinații exotice cu costuri atractive sau chiar să te bucuri de un mic paradis, atunci iată cele mai îndrăgite recomandări de stațiuni exotice!  

Hurghada, Egipt

Indiferent dacă vrei să stai la plajă, să faci scufundări în ape cu peisaje maritime incredibile, să vizitezi Piramidele din Giza, Sfinxul, Cairo sau să descoperi alte stațiuni populare din Egipt, această destinație exotică este perfectă pentru un concediu diferit. Multe curse charter pleacă săptămânal din țara noastră, din mai multe orașe, iar agențiile de turism oferă pachete turistice extrem de avantajoase pentru acest minunat loc.

Antalya, Turcia

Ce spui de un sejur all inclusive cu peisaje de vis, cu plaje întinse, cu ape azurii, gastronomie tradițională extraordinară și localnici amabili? În Antalya, Turcia, te vei bucura de toate acestea și nu numai! 

Ia cu tine aparatul foto și descoperă minunățiile zonale, precum: Lara, o zonă cunoscută drept Vegas-ul turcesc, datorită numeroaselor hoteluri și terase de lux, Termessos, o cetate ce găzduia în trecut o agora, un odeon și un mausoleu sau parcul Aqualand Antalya pentru copiii de toate vârstele!

Creta, Grecia

Dacă te-ai decis ca următorul tău concediu să fie pe Insula Creta, în Grecia, atunci pregătește-te pentru unele dintre cele mai frumoase zile de vacanță. Într-o zi vei putea face plajă și să te bucuri de apa cu temperaturi ideale, iar în următoarea zi vei putea face o expediție pe munții stâncoși. Vizitează locațiile cosmopolite și tradiționale, nisipurile fine și vârfurile înalte, zilele liniștite și serile pline de viață din Creta!

Rhodos, Grecia

Este foarte greu să alegi o singură stațiune sau insulă din Grecia, deoarece toate oferă peisaje aparte, aventuri și momente incredibile! Cu toate acestea, în topul celor mai îndrăgite destinații se află Rhodos. Aici nu doar că vei avea parte de cele mai relaxante zile ale concediului tău, dar vei descoperi legende și întâmplări istorice deosebite, alături de principalele obiective turistice: plajele, Strada Cavalerilor, Kamiros, Valea Fluturilor sau Acropole.

Bodrum, Turcia

Bodrum este o stațiune turistică ce încântă privirile tuturor turiștilor care doresc să descopere frumusețile Turciei! Stațiunea este înconjurată de numeroase plaje, fiecare dintre acestea găzduind o atmosferă unică și prietenoasă.

Unele dintre ele sunt ideale pentru cei care vor să descopere sporturile nautice, iar altele sunt potrivite pentru excursioniștii care vor să se relaxeze. Dacă ți-ai ales un concediu în Bodrum, atunci bucură-te de superbele plaje: Gumbet, Ortakent, Yalikavak, Turgutreis sau Kadıkalesi.

Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Sharjah este capitala culturală a Emiratelor Arabe Unite. Așa că dacă ești pasionat de artă, de istorie, de povești și de spiritul boem al orașului, atunci următoarea ta destinație este cu siguranță Sharjah! Vei întâlni numeroase edificii, ruine, agore și străduțe impresionante, ce găzduiesc cele mai importante amintiri ale istoriei orașului.

După ce ți-ai găsit cazarea perfectă și ai prins cele mai bune oferte pentru biletele de avion, iată care sunt obiectivele turistice de care te vei îndrăgosti: Muzeul de Arte - fiind cel mai mare muzeu din EAU, Muzeul Civilizației islamice, Insula Al Noor - un parc-insulă potrivită pentru serile liniștite și relaxante, Kalba - un sat aparte în care se pot face excursii cu barca sau cu canoea pe lac, cât și Al Qasba - fiind zona plina de terase, restaurante și parc de distracții.

Ai la dispoziție o mulțime de destinații exotice fermecătoare unde poți găsi pachete turistice la prețuri foarte convenabile. Cu puțin noroc și o planificare atentă, ai toate șansele să-ți petreci concediul de vară într-un loc de vis, unde să poți crea cele mai frumoase amintiri și sa faci fotografii unice.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies