Paula de la Puterea dragostei, prima imagine cu iubitul său

Paula de la Puterea dragostei
Paula de la Puterea dragostei iubește din nou

Cine este bărbatul care o face să zâmbească, după ce în timpul emisiunii a plâns de multe ori.

La mai bine de un an de la ieșirea din casa Puterea dragostei, Paula Cismas și-a găsit marea dragoste. Fosta concurentă de la Kanal D este mai fericită ca niciodată și acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

În timp ce era concurentă, Paula a fost acuzată că are o relație cu un bărbat în vârstă de 70 de ani. Paula de la Puterea Dragostei a reacționat atunci, după ce Andra Volos a declarat că motivul pentru care a plecat din competiție este că "ieșea cu un bărbat de 60-70 de ani".

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei s-a afișat cu noul ei iubit! Cine este bărbatul misterios

„Paula a ieșit pentru că aveam dovezi, nu doar screenshot-uri. Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani când era în România. Noi când i-am spus în backstage și i-am arătat mesajul ea a spus că e prietenul tatăl ei. Dar s-a agitat mult.

Cu prietenul tatălui nu stai așa în poză. Nu își dorea să plece. Dacă vine Jador, moare”, a spus Andra de la Puterea Dragostei despre Paula.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Amira de la Puterea Dragostei l-a sărutat pe unul dintre concurenți de față cu toată lumea


Paula a reacționat imediat după ce a văzut emisiunea

”Andra m-a blocat pe WhatsApp după ce am întrebat-o de ce a vorbit prost despre mine după ce am plecat din emisiune. Cât am fost în emisiune nu a avut gură? A spus că eu am plecat din emisiune pentru că ea avea dovezi cu mine și mie mi-a fost frică. Eu vreau să-i spun că dacă ei nu i-a fost frică deși bubuia lumea de ea( n.r.

Paula se referă la zvonurile care circula pe internet despre Andra Volos), de ce mie să-mi fie oare? Să nu discute lucruri aiurea…Tupeul uneori e mare la unele!”, a spus Paula despre Andra de la Puterea Dragostei.

Ei bine, soarele a răsărit pe strada fostei concurente, care a postat prima imagine cu bărbatul cu care se iubește. Paula radiază în brațele iubitului său, pe care îl cheamă Răzvan, și care îi aduce liniștea de care are nevoie.

Paula de la Puterea dragostei
Paula de la Puterea dragostei are un iubit nou[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă în timpul emisiunii nu a reușit să cunoască pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea, se pare norocul i-a surâs acum și nu putem decât să ne bucurăm pentru ea.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies